@gheaindiani

Ghea

Ask @gheaindiani

Sort by:

LatestTop

Jadi akutu masih belum move on sama mantan, dan dia ngechat ni gess, gimana yaa balas chatnya biar tetap asikk, saran dong

Kata gue mah jangan dibales sih wkwkwk

People you may like

ImmortalTorture’s Profile Photo BANƎ
also likes
sweetheart98’s Profile Photo האנה
also likes
hooliorsi’s Profile Photo Júlia
also likes
KamalAsyrof’s Profile Photo Kamal Asyrof
also likes
MoamenAyman’s Profile Photo Moamen Ayman
also likes
ClaCss’s Profile Photo cl4ra
also likes
coloriasing’s Profile Photo Sophie
also likes
shadatork2’s Profile Photo Shada Tork
also likes
renboo’s Profile Photo ren
also likes
asraf_arafin’s Profile Photo arafin
also likes
wackeejackee’s Profile Photo WackeeJackeePH
also likes
ADeebZayEgh’s Profile Photo Abo Omar
also likes
Shaw177’s Profile Photo زهـراء.
also likes
KellyRae5’s Profile Photo Kelly Rae Quinn
also likes
fiezuqa’s Profile Photo Jess
also likes
BaselMoharram’s Profile Photo Basel
also likes
faroohaarikat’s Profile Photo farah arikat
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

Mcmmna kita nak letak trust kat unknown yang kita baru lagi kenal tak sampai 2-3 months lagi2 unknown tu lelaki 🤔 And he keep consistent keep in touch contact/ws kita cause he said he selesa berkawan n i was like 🙂

Nah sis men ain’t shit

Random fun facts about you?

niaa_98’s Profile PhotoNia
I like answering questions from internet strangers at wee hours of the morning when I’m bored

What to order at mamak?

If you don’t order teh tarik/teh ice, I’ll be very disappointed in you.

instead of trying to find someone who can makes you feel happy, why don't you make own self happy? our happiness our own responsibilities. once you're happy, find someone who adds to it.

Aren’t y’all supposed to be asleep right now? But thanks for this reminder, kind internet stranger.

+ 1 💬 message

read all

Have you ever thought about going somewhere where nobody knows you and starting a new life?

Haven’t we all

Bentuk prestasi itu apa aja ya? Apa harus menang dulu baru bisa disebut prestasi?

Apa aja yang bikin bangga diri sendiri 👍🏼

Sebagian besar tingkat kepercayaan diri kaum hawa jika tidak memakai make up sangatlah rendah. Apa pendapat kalian tentang hal tersebut dan bagaimana cara menumbuhkan kepercayaan diri tanpa make up?

Oh fuck off about this whole “CEWEK YANG GAK PAKE MAKE UP ITU CEWEK TOP” thing. Let girls do whatever the fuck girls wanna do. Encourage girls to love themselves, with or without makeup

Menurut lo , Saat orang sering berkata bijak tapi kelakuan nya ga bijak ???

Baru reactivate askfm lagi dapet pertanyaan langsung yang kayak gini :(
Liked by: Alvin Faiz

kenapa orang sering membicarakan keburukan seseorang, padahal diri nya lebih buruk dari yang di omongin.

Karena yang baik-baik itu gak ada yang seru wkwk

Next

Language: English