@hafizzulkafly

MHZ

Ask @hafizzulkafly

Sort by:

LatestTop

Related users

HZ buat macam mana date header kt blog HZ yg terletak kt bawah post title tu?

tak reti nak tutor kan macam mana sebab saya pon orang ajarkan ?

Salam . Maaf ganggu . Saya ada cuba tutorial awak yang " new follower widget " tapi tak naik dekat blog saya . Boleh bantu ? Terima kasih (:

Syazwani Zunidan
wasalam awak. maaf sebab baru boleh balas ask awak ni. problem dah settle ke belum ye?

Salam nak tanya, macam mana eh nak edit cbox macam awak punya?

saya ada buat tutorial hidden cbox. boleh check saya punya list tutorial ya.

Macam nak tukar kedudukan date header ke bawah post title?

saya masih tak reti lagi nak buat tutorial dia macam mana.
sebab saya pon belajar dari orang TT^TT

Assalamualaikum, apis tak nak buat lagi ke blogger challenge hehe

11 days ago TT^TT
im so sorry sebab lambat sangat balas
actually ada plan nak buat lagi. tapi ongkos tak berapa mengizinkan

Bila dah selesai backup/restore tu, kita edit macam edit template yg blogger sediakan ke? -sorry ayat berbelit-

yes betul tu awak.

Ya...

ok nanti saya update tutorial. thankyou sudi tanya. and btw saya on working buat tutorial mengenal basiv coding untuk template designer.
Liked by: Eva Liana

Next

Language: English