Ask @hafizzulkafly:

MHZ
Latest answers

Color of the day!

purple of course

View more

Who is the most underrated ASKfm user?

saya. HAHAHA

View more

What is the craziest thing you've done in public?

kentut tanpa rasa serba salah. HAHAHA

View more

Would you rather have $50,000 free and clear or $150,000 that is illegal?

50,000 ofcourse. ada duit bebanyak tapi tak berkat buat apa. 😅

View more

Would you forgive, if your beloved one cheated on you?

saya seorang pemaaf. of course saya maafkan dia. hahaha

View more

Salam nak tanya, macam mana eh nak edit cbox macam awak punya?

saya ada buat tutorial hidden cbox. boleh check saya punya list tutorial ya.

View more

Macam nak tukar kedudukan date header ke bawah post title?

saya masih tak reti lagi nak buat tutorial dia macam mana.
sebab saya pon belajar dari orang TT^TT

View more

Assalamualaikum, apis tak nak buat lagi ke blogger challenge hehe

11 days ago TT^TT
im so sorry sebab lambat sangat balas

actually ada plan nak buat lagi. tapi ongkos tak berapa mengizinkan

View more

Bila dah selesai backup/restore tu, kita edit macam edit template yg blogger sediakan ke? -sorry ayat berbelit-

yes betul tu awak.

View more

Ya...

ok nanti saya update tutorial. thankyou sudi tanya. and btw saya on working buat tutorial mengenal basiv coding untuk template designer.

View more

HZ tahu x cara guna backup dlm template designer?

maksud awak nak backup and upload template designer ke?

View more

masa nk edit template designer, apa bhg utama yg kita kena edit? Layout, Edit HTML or CSS?

edit html awak. dekat situ semua coding blog

View more

tuto yg boleh bt sy fhm psl template designer

oh kalau macam tu saya tak sure ada ke tak. maksud awak ni awak nak paham dari basic ke.

View more

Jd mostly blogger guna template designer? Sy hnya jmpa tuto untuk template designer yg lama. Mna nak cari tuto yg latest pnya?

yup. and recently macam dah ramai blogger yang berpindah ke wordpress kot. huhu. awak nak cari tutorial apa?

View more

Zaman sekarang ni blogger guna lg ke bskin?

masih ada lagi yang guna. tapi tak banyak dah.

View more

Kt blog HZ ada x tuto template designer for newbie? X faham la nak baca kod mcm mana.

takde lagi awak. haritu ada rasa nak buat entry jom kenal coding blog untuk template designer. tapi tak reti nak mula.

View more

Salam abang hafiz, bleh ke klau nak request tuto something yang macam ni? → https://tympanus.net/Development/ModalWindowEffects/ dah cuba godeh sndiri tp T^T

wasalam. alamak belum pernah cuba lagi. kena belajar buat dulu lah

View more

Assalamualaikum, nak tanya. Yang blog archieve awak pakai tu works on classic template juga tak?

waalaikumsalam. boleh. tapi dengan syarat kena ada html blog achieve dulu.

View more

yg simple tu la menarik. haha.

hahaha terima kasih :D

View more

hahaha. taste kau nice kutttt. kau off blog kau ke weh? hahahahaha

lol taste aku taste simple. serious
haah sebab tengah edit blog.
btw boleh tau tak ni siapa hahaha

View more

ye ke? nice lorh. kau edit sendiri en?

yup. pakai template designer, simple template. then edit basic basic je.
sebab knowledge aku pon basic je

View more

random people yg dtg blog kau

hahaha terima kasih.
tapi blog aku common punya design meh

View more

Loading…