Ask @hafizzulkafly:

salam. haii :)

ola

View more

Do you believe in love at first sight?

not really

View more

HZ buat macam mana date header kt blog HZ yg terletak kt bawah post title tu?

tak reti nak tutor kan macam mana sebab saya pon orang ajarkan 😥

View more

Would you rather live in the mountains or on the beach?

on the beach

View more

mian merepek

permohonan maaf tidak diterima XD

View more

Salam . Maaf ganggu . Saya ada cuba tutorial awak yang " new follower widget " tapi tak naik dekat blog saya . Boleh bantu ? Terima kasih (:

Syazwani Zunidan
wasalam awak. maaf sebab baru boleh balas ask awak ni. problem dah settle ke belum ye?

View more

nan. non joha hae

johaeyo 😂

View more

what u're doing now?

replying your ask.fm haha

View more

hi hyung. looooong time no talk to youuuu

hollaaa tapi siapa ni

View more

Salam boleh tak nak request tuto cane nak buat tooltips?

firstly nak minta maaf. sebab lambat sangat jawab soalan ni. sebab saya hiatus blog tanpa notis langsung. plus ask.fm dah delete dari phone. im so sorry.
secondly saya guna tutor orang untuk tooltips. sini linknya ya
http://ayunipororo.blogspot.my/2013/05/tutorial-tooltips.html

View more

Hi hyung

hi anon.

View more

Color of the day!

purple of course

View more

Who is the most underrated ASKfm user?

saya. HAHAHA

View more

What is the craziest thing you've done in public?

kentut tanpa rasa serba salah. HAHAHA

View more

Would you rather have $50,000 free and clear or $150,000 that is illegal?

50,000 ofcourse. ada duit bebanyak tapi tak berkat buat apa. 😅

View more

Would you forgive, if your beloved one cheated on you?

saya seorang pemaaf. of course saya maafkan dia. hahaha

View more

Salam nak tanya, macam mana eh nak edit cbox macam awak punya?

saya ada buat tutorial hidden cbox. boleh check saya punya list tutorial ya.

View more

Macam nak tukar kedudukan date header ke bawah post title?

saya masih tak reti lagi nak buat tutorial dia macam mana.
sebab saya pon belajar dari orang TT^TT

View more

Assalamualaikum, apis tak nak buat lagi ke blogger challenge hehe

11 days ago TT^TT
im so sorry sebab lambat sangat balas
actually ada plan nak buat lagi. tapi ongkos tak berapa mengizinkan

View more

Bila dah selesai backup/restore tu, kita edit macam edit template yg blogger sediakan ke? -sorry ayat berbelit-

yes betul tu awak.

View more

Ya...

ok nanti saya update tutorial. thankyou sudi tanya. and btw saya on working buat tutorial mengenal basiv coding untuk template designer.

View more

HZ tahu x cara guna backup dlm template designer?

maksud awak nak backup and upload template designer ke?

View more

masa nk edit template designer, apa bhg utama yg kita kena edit? Layout, Edit HTML or CSS?

edit html awak. dekat situ semua coding blog

View more

Next
  • 1302
    Posts
  • 244
    Likes

About MHZ:

im using a broken english. and sorry for that.
Malaysia