Muhammad Harits
Latest answers

Have you ever been in a long-distance relationship?

Yes,

saya di Bandung dan PS4 saya di Jakarta

View more

Do you watch cartoons? What is your recent favorite one?

د اكو مح اف اتوح

tell us something we dont know about.

In a perfect world, we got the third Tron movie instead more Pirates of the Caribbean

View more

Ceritain salah satu episode tersulit dalam jalan kehidupanmu dong? :(

menabung

View more

Are you happy with the life you are living now?

Kalau melihat ke bawah, ada orang-orang yang masih belum punya PS4--maka saya merasa senang

Kalau melihat ke atas, ada orang-orang yang bisa beli game PS4 terbaru sesuai tanggal rilisnya--maka saya merasa sedih
--
Intinya adalah ya Allah 2B cantik amat yak

View more

Which female celebrity has a perfect body?

What motivates you to get up on Monday morning?

Kak rekomendasiin akun youtube yang bermanfaat dong 😃

ig: anadjudha

i crave for love yet im not getting it from the one i love. what should i do

masturbate?

View more

Your beauty secret?

Mengapa anak kecil selalu punya mata bening dan berkilat-kilat, ya?

What is the most luxurious thing you have ever experienced?

How to find you in a crowd?

nyarinya ke toko mainan atau toko buku

View more

whats in 2017 for you?

What’s the most annoying piece of clothing your parents made you wear during your childhood?

pants

View more

Seandainya kamu jadi laki-laki untuk satu hari, apa hal pertama yang ingin kamu lakukan?

Ais suka Hyerin? Suka Momo gak is?

What is the worst thing that can happen on a Monday morning?

Gue pernah ke apartemen cewe gue, tiba2 ada yg ngetok2, ternyata cowo lain, kata cowo itu "oh kirain jadwal gue ml" what do u think about that? Di satu sisi emang dia ga punya orang tua yg biayain makanya dia jdi cewe byaran. Di satu sisi gue sakit hati krna gue baru tau dia kek gitu.

Hi ka ais menurut loe ka remampu gmn sih orgnya?

Hi, would you like to recommend me some horror movies? Have a nice day luvs

"Sci-fi is the best kind of horror" group:
Alien (1979), Alien: Ressurection (1997), Cujo (1981), The Thing (1982), Pitch Black (2000), Slither (2006), The Mist (2007), Predators (2010)

"Zombie/infection" group:
Night of the Living Dead (1968), 28 Days Later (2002), Resident Evil (2002), 28 Weeks Later (2008), Dawn of the Dead (2004), REC (2007), World War Z (2013)

"Oh God I hate supernatural horror" group:
Evil Dead (1981), The Omen (1976), Event Horizon (1997),Child's Play (1988), Final Destination (2000), Thirtheen Ghosts (2001), Ghost Ship (2002)

"Personal favorite" group:
You're Next (2011), Cheap Thrills (2013), Don't Breathe (2016)

"I think I'm gonna love this because turned out it's not supernatural horror but @reammapu spoiled it for me" group:
The Visit (2015)
--
And, honorable mention for the one and only (also not a movie):
Stranger Things (2016)

View more

Loading…

Ask @haritsroxas:

About Muhammad Harits:

Weird with people | Easily distracted | I write http://bit.ly/TheNormiesComic episode 64 onwards | PSN: HrtsRxs

Endless Sea

#videogames #movies #comics