Ask @haziey:

nrzze
Latest answers

Do you have any cool nicknames?

yeah. woizze.

View more

oghang mane

IT TOOK ABOUT 5 MINS FOR ME TO UNDERSTAND THISS HAHAHAHAHAH. srwak.

View more

On a scale of 1-5, how afraid of the dark are you?

what makes u dont like kpop anymre

hidayah dari Allah ^^ alhamdulillah

View more

download app untuk tgk online ke

tak. dl app untuk dl anime. manga baca online. tak minat nak dl. kang penoh pulak memori saya

View more

tgk anime and baca manga online ke?

nope. dl apps

View more

anime apa yg awak dh tgk? manga apa yg best baca?

anime yg sy dh tgk eh?
tokyo ghoul, 07 ghost, gekkan shoujo nozaki-kun, sukitte li na yo (say i love you) , vampire knight, diabolik lovers, corpse party, another, ao no exorcist, inuyasha (ofc), date a live, fortune arterial, fruits basket (tak habis tgk lagi) hayate (belom abis) itazura na kiss , kaichou wa maid sama (THE BEST ANIME EVER THAT IVE WATCHED SO FAR OMG u should read the manga version too), bakemonogatari, ouran high school host club, owari no seraph, prince of tennis, . duh byk lah
manga? banyak sgt duh.
hahhahaha sorry malas bak taip. bcs i read manga more than i watch anime tbh

View more

drama apa minat selain citt? ^^

-remember
-moorim school
setakat ni tu je yg saya tgk. termasuk citt. moorim tu ada genre action sbb tu sy suka <3

View more

can u help me with the code? blogskin tu

idk too sbb lama dah tak main coding ni. why dont u ask ayuni dulu ke? saya tak dapat janji nak tolong awak. sorry T_T nanti lepas beli laptop baru mby saya cuba main code balik. nak refresh.

View more

kenapa awak punya nav tu mcm tak centre. mmg awak letak tepi eh?

no tbh. margin and position saya letak salah. saya pakai resolution laptop saya. mby awak punya lappy kecik. sya nak ubah tp takda masa. my lappy kena virus heh. jyeahh (\/)

View more

kalau freebies? unnie masih open req?

nope. malas dh nak buat. tak rajin lagi dah. laptop takde heh. nak bukak tumblr pun susah kalau nak cri gmbr. cuba req dekat kak atiqahjaidin. tp dia pun tak aktof jugak lah. ayuni ke? kalau tak awak buat sendiri. saya ada tuto. cri lah kat blog saya

View more

tak minat kpop lagi?

NO NO NO NO NO tak minat lg and tak nak minat lagi

View more

awak ada bf? (-.-)

tadak

View more

PAP of your Valentine?

kenot HAHAHAHAHAHAH

View more

unnie, unnie dok buat tuto kat blog lg ?

tak heh. sy tak tau nak buat tuto apa dah. blog ramai dh buat. edit pun sama. lol. nak buat tumblr tu bukan semua org suka edit tumblr sbb coding dia mak aiiii.

View more

Do you believe in love at first sight?

no. i still havent fallen in love with someone lol

View more

salam. why still tak dapat pop up tu? dia keluar tab yg sama tp takda pop up :/

awak letak dgn betul ke code dia? should be no problem. nak letak code pop up mmg susah. saya terpaksa refer tumblr nak pakai code pop up tu. tp code tu mmg asal tumblr lah.

View more

hello. hi. ^.^

hello. (//^///)

View more

oh yeke. tny sbb tumblr akak tk reblog kpop lagi. heheh byk anime

yepp (//^///) (\/)

View more

akak still layan kpop tak? dulu minat kris kan?

no (>.<) tp akak layan kdrama. tp kdrama tu pun akak tgk yg akak suka. tak tgk sebarang. tak suka heavy romance tp romance plg akak suka setakat ni CITT (cheese in the trap) i watch the drama bcs i read the manhwa. besides akak tgk anime gak (0.0) hahah sorry out of topic. akak dgr mcm tu je lah kpop. tak minat. kris akak still minat. dia skrg ni kan actor. hensem plak tu . hehehe

View more

why u punye blog mcm (..) how to say... dia mcm box . (?)

awak pakai phone eh? yg m=1 tu tukar jd m=0 . dekat url dia

View more

whts ur blog???? :D

http://keyboard-and-piano.blogspot.com . jrg buka sbb takda laptop lg. virus.

View more

yg tuto u buat tu yg pop up tu idu lah. code dia tak jadi

i think u salah letak code sbb tu tak jadi heh cuba lagi i jrg bukak blog skrg ni

View more

awak tak aktif blog lagi eh

i dont say tak aktif la cuma jarang dh

View more

Loading…