Ask @hh1232:

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ МАКЕДОНИЈА БИЛА И ЌЕ ОСТАНЕ МАКЕДОНИЈА НЕ МОЖЕ ЕДЕН МОЧАН ЗАЕВ ДА НЕ СМЕНИ! ЗАТОА ВЕЧЕР СИТЕ ПРЕД ВЛАДА ВО 20:00h ЗА СПАС НА НАШАТА МИЛА МАЈКА МАКЕДОНИЈА! ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНСКИОТ НАРОД! ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!❤💛🇲🇰🇲🇰🇲🇰❤💛

Next