Hikaru Yui
Latest answers

Yui ku tak bisa tidur... :'(

golek2 ja lama2 tidoq lah.

=p

View more

Boleh boleh untuk yui semua boleh ya

hoyeah. hahaha

View more

Iya? Suka bila tengok yui tweet geram geram dengan the f people hahaha

ok sila rt pasni. kakaka

View more

Malu la dengan kawan kawan yui kat situ. Maklumla yui kan ada reputasi nak dijaga xD

mana ada. situ tempat nak merepek ja laa.

=p

View more

Yui!!! Segannya omg .... camne nak delete account eh? Hhaahhaha

alaa takyah lah. pasni pakai tweet ja senang takyah nak switch2 sana sini. haha

View more

Its ceceboo yui pls 😤 oh tu. Tak tau dia terfollowbalik hahahhaha spoil je orang save number 1 tu untuk yui kut :')

ni nak kena folo balik la ni? kakaka ok la nombor dua pun takpa.

View more

Ya udah sih

cecebo tu ka? kenapa cik teh ja follow? member dia ka?

tiba2 aku pulak yang tanya soalan.

View more

Oh yui maap maap. Asyik sangat stalk baru sedar tak follow pun lagi hahshahahajajah

folo cepat. kahkahkah

View more

Hahshshhahah retis angat!! Ala takpe la yui. Biar la i jadi silent reader ja kat situ memang itu pun niat asal buka account kat situ. Takpe ah yui pun tak sudi nak check kan.. hahahahs

alaa kalau check pun bukan nak mengaku. haa yang mana satu? haha

View more

Hahshahahha segan la woi!!! Adaaaa baru je semalam huhu

alaa habaq ja lah. malas nak check recent follower tapi boleh ja sebab followers kita ciput ja.

kakaka

View more

Dah follow....

bagus2. bagi tweethandle untuk verification.

View more

Hmmm i buat account kat situ

haaa buat lah. jangan lupa follow @hikaru875

kakaka

View more

Ini mengenai twitter..

kenapa dengan twitter?

View more

Gahhaahaahah yui!! Btw yui ni i ada something nak habaq ni.. tapi.. aduh

haaa habaq lah.

View more

Gitteww hahahashahaha yui dah asar belum? xD

sudah dan belum.

=p

View more

Lama la juga 4-5 months ago ya

tak lama sebab akhir zaman kan masa berlalu pantas gittew.

View more

Yay tidak mengiciwakan! Time i spm dulu. 😊

lama dah noh.

View more

Iya? Ingat tak first i knock knock sini bila? Kasi jawapan yang kurang menghampakan pls hahaha

haha mestilah tak ingat.

tapi 3 bulan < x < setahun la.

kan kan?

View more

Yela yela yui menang. Tapi kita ni pergi bukannya tak kembali. Yui mana nak perasan.. hmm

perasan ja tapi nak cari pun anonimous so biaq ja lah.

kakaka

View more

Auch terasa hahshahahahhaha biadapnya yui

hahaha cukup bersopan dah la tu.

View more

Sikit hang kata? Ah yui. Ini bukan kali pertama kau sebegini yui..

takda la sampai berbulan.

kakaka

View more

Takpa la hang lambat lagi dan lagi

alaa lambat sikit jew.

View more

Pmy is.... *drum rolls* pacar misteri yui! xD Hihihi

kahkahkah. pun boleh laahhh.

xD

View more

Tanya la pmy tu apa !!!

laaa kena tanya ka.

ok laa. pmy tu apeeeee?

kakaka

View more

Loading…

Ask @hikaru875:

About Hikaru Yui:

Tanyalah tanyalah tanyalah :)

Earth