Ask @hikaru875:

Hikaru Yui
Latest answers

weh. nak tanya something ni. jangan marah tau. jangan kecik hati ke apa ke. janji jangan marah. jangan simpan dendam tau walaupun aku anon je. eh eh? janji. yui......... nak tanya ni, sedap sangat ke oren tu?

takpa. tak marah. tak kecik hati. besaq hati lagi ada.

haaa memang sedap pun. sedaappp sangaattt.

View more

untungler u shit rainbows.

tak untung pun. bukan boleh jual.

kakaka

View more

belanja gambar raya sikit.

malas ah. buruk.

kakaka

View more

Mat ri ye yui T_T

mat ye,

=p

View more

selamat hari raya yui! jangan marah marah senyum kit

selamat hari raya.

mana ada marah.

:)

View more

Why shit is brown?

can't relate. i shit rainbows.

View more

ada crush tak hahaha

dulu ada. sekarang dah takda.

View more

uii selamat hari raya! di perantauan....

selamat hari raya jugak.

=')

View more

Ooh bakal doktor ke ni... pergh

haha. entah lah.

View more

Dak, x kenai pon, pernah baca buku dia la.

buku rebel eh?
haaa tak lama lagi nak keluaq buku lagi tu.

View more

kalau kita follow someone kat ask.fm ni, orang tu tak tau eh? sorilah noob dah tinggal ask.fm bertahun-tahun lamaaaa lagiiiiii ~

rasa macam tak buleh. kita boleh tengok orang yang kita folo ja kot kalau tak salah.

View more

bila nak jadi dukturrr

malas sebenaqnya.

kakaka

View more

kalau hang nak tulis buku, hang nak tulis pasai apa

hah entah. mungkin sebab tu kot aku tak tulis sebab taktau nak tulis apa.

kakaka

but most probably pasal perspektif aku tentang kehidupan kot. random things on life and how to live peacefully among each other or at least with ourselves

View more

Kann..aku pon selalu berangan gak nak tulis buku, tapi sapa lah aku, bacaan pon kena banyak lagi. Hang kenai dak iqbal shamsudin, ibnuddin tu.

haaa kenai. awat? kawan dia ka?

View more

Love or wifi?

(qotd terpilih)

WIFI LAA OF COURSE.

View more

Kenapa hg x tulis buku ja? Kan hg banyak idea.

memang selalu berangan nak tulis buku pun.

tapi malas. lagipun tak pandai tulis format buku. tulis bodo2 gitu ja reti lah.

dan tak femes nanti takda sapa nak beli.

kakaka

View more

idk idk her voice is kyutt she also so kyutt

yup. agreed.

View more

allahu sedihnya baca :')

bagi la duit raya untuk compensate.

View more

ooooh karu y yui so kyut

tah lah. y ah?

View more

Is being single a curse or a blessing?

lama dah aku tak jawab qotd ni tapi kali ni jawab pi la.

sebagai yang masih single, aku jawab la blessing. kakaka

#TeamSIngle
#Single4Lyfe

View more

yui, balik mesia dak?

raya ka?

tak balik.

=')

View more

hi karu sihat?

sihat.

nice pun btw.

=p

View more

Baiklah yui baiklah haha

Wah jarang jumpa org yg suka melukis dan menulis. Nice. Aku minat tulis tapi tak suka lukis sebab tak reti dan tak reti haha

aku rasa apa aku buat tu more like doodle and scribble ja.

tak layak dipanggil melukis pun kot. kakaka

View more

Loading…