Ask @hoyoung:

illyka ibrahim
Latest answers

hai kak lyka

halo~~

View more

Ada suka sesiapa tak kat uia?

setakat ni takda lagi. sobs

View more

What is the last thing you do before bed?

berangan. haha

View more

Lyka dah degree ni penampilan kena jaga tudung kena sentiasa kemas takmoh selekeh macam dulu okay? Belajar rajin2 aku nak tengok kau kurus balik macam masa f1 :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

View more

Bila daftar dekat main campus??

2/9 ni insyaAllah

View more

What's your favorite pizza topping?

Pineapple beefpepperoni

View more

Ok akak. Thank you for your words! ❤️ em, one more quest! How to gain confidence level when talking in front of the class? Ughhhh i have no guts to talk in front, it's like i'll get blank like all of sudden?!?! Stresss sedih kecewa

Think of it as normal chit chat with ur friends so u tak takut untuk buat salah. We learn from our mistakes kan

View more

Kalau found buat 1 year programme schedule you packed tak? Bcs mine is quite packed. I'm currently taking found in encom iium and i'm in my first sem, i kena ambik 6 subjects doe sem ni. I don't know if i can survive or nahhhh 😫

Haha agak lah. Masa first sem. Tapi nanti dah lama okay lah tak terasa sangat. Lagipun kalau banyak masa free tak best. of course u can! Its fun tau!

View more

Apa beza found in encom dgn found in eng?

Encom is under Kuliyyah Language Management. More to management dgn communication. Eng or Benl is under kuliyyah irkhs. lebih focus on literature

View more

Kalau found in eng nanti degree apa course course yg boleh kita pilih?

Boleh pilih literature atau linguistics. boleh jugak kalau nak pergi tesl

View more

Ooo... Knp u tak sambung degree in eng je?

because I dont think I can perform well in literature nor linguistics. Haha

View more

Hi sis! U buat foundation in eng kat uia for how many years? And now you dah degree? You sambung course apa?

1year. InsyaAllah this september akan sambung degree. Tourism Planning and Hospitality Management.

View more

Are you a hot weather or cold weather type of person?

Cuz ure hot and ure cold~~

View more

What is your definition of pure happiness?

Bersyukur.

View more

Post a picture of your current lock screen.

What would you most like to do if money were no object?

Buy a house. Get married.

View more

mcmnne nk pandai english??

Practice. Kot.

View more

akak main legacy ta 😇

Apatu

View more

What day would you love to live again?

Saturday, 29/11/2014, 3:16pm

View more

woi bdak ciwek

Padia

View more

Geram plak aku, aku tak untick pun 'ask anonymously' tu

Hahah takpa aku faham

View more

lyka, pada suatu malam yang hening, tika baru lepas training netball. kita nak pi warcry tapi aku pakai tudung syria ja so aku pinjam tudung bawal hg dengan kerongsang. dipendekkan cerita, tudung tu dah pulang tapi kerongsang tak lagi.............. hg tau kan siapa aku hahaha

ナタシャ

Hahahahaha simpan ah. peninggalan aku untuk kau. Hahahaha

View more

cehhhhh gmbar korea baqhangggg, hahahhaha

Manade. Itu cartoon kan. Hahah

View more

What's your dream job?

Chef-nim!

View more

Loading…