Ask @hudanurnazira:

زيرا✨
Latest answers

Why klu lelaki pakai wallpaper gmbar prempuan lelaki tu dianggap gatal n sangap? Tp klu prempuan pakai wallpaper gmbar lelaki, x ada pulak org kata mereka gatal or sangap? Kdg2 ada prempuan tu lagi teruk, siap ada fail, sarung bantal, cadar tilam, selimut, poster dinding, tp org still buat x kesah.

Good quest and I never think like that . Idk srsly no comment . Apa yang you fkir tu buat I trfkir juga why .

View more

Tak bersedia lagiiii... 😢

Why?

View more

Awwhh... Melting nyaaa... 😍

Ha cpt tunjukkan diri anda

View more

Hai Si Comel Cantik 😍. (Saya tak ada gf, saya ckp kat awak jelah. 😢)

Hii si handsome segak. (Hahahah saya takde bf , balas balik bole lah)😂

View more

muda syg hahahah 20 da da bakal2 jenazah dah kehkeh 😂😂😂😂 gurau ptg

Nxzx

Allahu. Beza 2 tahun je pon . Cakap mcm tua sangat tu😂smua bakal2 jenazah so kita sama

View more

Tapi I still jealous kay tengok tulisan perempuan lagi lawa, cantik, kemas and teratur. Nak baca pun tak rimas and tak pening kepala. 😂

Hahahaha then ubahla tulisan awak bagi cantik😂

View more

umur berapa ni

Nxzx

18. Hby?

View more

I buka my boyfriend's instagram. Saya nampak ada kawan perempuan dia buat live. Then ada boyfriend saya dan kawan kawan lelaki dia tengah comment comment dekat live tu. Then saya nampak my boyfriend ada comment "syggggggg" kat situ. How should i feel and what i have to do

I know what you feel . Its very broken when you see from your eyes that your bf called other girl "sayang" but dont ruin your mood by thinking negative. Maybe he is just joking. So maybe you should asking him nicely why he called "sayang" . Be not too trust and keep calm . You have to siasat first . I hope ntg will happen with your relationship.

View more

Ambik course apa?

Sej

View more

Wonderful day everyone! If there is anything bothering you right now, just take a deep breath, slowly let it out, and remember that it will pass. Everything will be just fine, okay?

Yes. Thank you 😭🙂

View more

Knp dalam kelas, perempuan suka duduk dpn? Adakah mrk nk tunjuk yg mrk itu pelajar yg bgs?

Tidak. Sebab perempuan susah nak fokus. Kalau duduk depan lebih fokus dan bole tahan mengantok .

View more

buat apa 😅🙈

Nxzx

Assignment

View more

Setiap pagi, sy akan whats'app gf sy, dan sy akan mulakan dgn "Hai Si Comel Cantik 😍." Awak rase sweet tak panggilan Si Comel Cantik tu? 😂

Mstila sweet😍

View more

Rise n shine handsome n pretty🌞start ur day with a smile🌅Have a great day👣

•Ell•

Thank you babe . Morning⛅

View more

Owh maknanya terlalu ramailah lelaki yang pandai-pandai? Hahaha 😂

Ya ramai tp tula malas 😂

View more

How do you make time for someone in distance?

Chatting in late night.

View more

Kenapa kebanyakannya tulisan perempuan lagi cantik daripada lelaki? Stress ahh gini asyik kena kutuk dgn makwe I je tau. 😤

Sebab perempuan rajin .hahahah jadilah rajin mcm perempuan baru tulisan lawa . You bgtahu je dekat dia tulisan buruk tnda seseorang itu pandai #psychology said

View more

I pergi kerja pakai skirt. Kat office I ada sorng lelaki gatal ni. Slalu dok sebelah I, time rehat pun sama. Dah tu, tgn tak reti dok diam. Asyik2 pegang peha I. Lps tu mase jln buat2 trlanggar 'blakang' I. I nk tegur nk marah tp tak berani. U prnah ada experience mcm ni? Tell me what should I do? 😭

You know why dia buat mcm tu dekat you then why you still wearing a skirt?tak penah sebab I tahu lelaki tak bole tengok perempuan trdedah sikit so ya . Maybe you should change your dress up. Tak pakai skirt pon awak bole jadi cantik 🙂

View more

Amboii.. Marah betul dgn lelaki ya? Comel-comel mcm ni tak baik marah2. 😂

Tak marahla😂just bgitahu je hahahah

View more

If u were punished, substitute with me and reset the punisment bcs I willing to be punished victim from tortured by human games...

non-stop murderer

👍

View more

Tahu tak kebanyakan lelaki mahu pasangan yang kurang pandai dari dia? Sebab tak nak ego dia runtuh. (Bukan bodoh kay, cuma kurang pandai dari dia).

Tahu ! Lelaki memang ego . Smua benda depa nak menang . Thats why lelaki nak perempuan yang lebih pendek dari dia . Yang kurang kaya dari dia yang segalanya kurang dari dia .

View more

Pipi awak tembam. Comel. 😍

Tkde pipi tak comel la mcm ni😂

View more

Loading…

About زيرا✨:

mohon jasa baik anda semua doakan kejayaan saya & maafkan kesilapan saya

penang

#prayforzira