Ask @iNrln:

sungyeoshin.
Latest answers

If you had wings, where would you fly?

all around the world

View more

patutlah junmoney tu tinggal kau . kau ni cuba lah cari balak senonoh sikit . dapat si senah dengan bedah tu , diaorang nak bela kau pakai apa ? bubble tea dgn eyeliner ?!

siapa junmoney?

View more

What are your plans for the summer?

nude at the beach with bitches

View more

kau lari ikut jantan mana pulak weh ?

aku kan joyah so aku join team bedah dengan senah a.k.a baekhyun and sehun

View more

Are you seriously lost ur memories ? Honestly pls

tbvh some

View more

LOL !! asal pulak ?

i broke up with kim junmen

View more

aku rindu kau DATIN !!!!

datin dah bankrap. sekarang jadi pangkat mak joyah je

View more

have a twitter?

@/nrlndhyn follow me babeh :*

View more

How old are you?

im still 16.

View more

HAPPY NEW YEAR

HAPPY CHINESE NEW YEAR

View more

asal dah lama kau tak online datin ?

komputer aku rosak la sayang .__. and aku terpaksa deactive tak lama lagi

View more

ingat lagi tak kita berlakon teater sesama . kau jadi mama ,

drama komsas papa akhirnya kau tewas jua tu ke? dalam novel tu mama koma pastu bila dia sedar dia mintak nak makan piza pastu mampus terus

View more

kau suka buli orang dulu kan . kesian aku tau .

aku pembuli nombor satu twitter. terima kasih

View more

rindu kat aku tak ???

soalan ni 2 months ago tapi aku baru je jawap kahkahkah. aku windue giler dengan kau

View more

What is the last thing you said to someone?

can i borrow you laptop?

View more

followback?

your username?

View more

Ada buat fanfic ye ? Boleh bagi link fanfic yang awak buat ? He he

ada buat tapi masih dalam process nak betulkan grammar .__. nanti dah siap saya tweeted kat twitter ^^

View more

hai unnie huhu

hai saengggggggg

View more

Hai sayang .. miss you so much

i miss you too baby :*

View more

i mean an inspirit.. just asking..

oh okey :)

View more

i've read ur bio. can i kno who's the three idiots ??

sungyeol, suho and suga

View more

are you inspirit girl ????

you mean infinite fangirl? an inspirt? YEAP! why?

View more

kau ingat aku macam kau ke layan smut .. Ni bukan lah

wei aku rasa macam nak terjun bangunan sekarang. penulis ni ada buat ending lagi satu. cerita ni ada dua ending. ljoe tak mati -,- aku nak bunuh penulis ni sekarang. membazir air mata datin je.

View more

apa ni? semut eh? aku nak habiskan fanfic menyayat hati ni dulu.

View more

kau ni emo lah .. Tengok aku steady je

ini first time la aku nangis baca fanfic.

View more

Loading…

About sungyeoshin.:

Lee sungyeol since 1997 ♡

mental hospital