Ask @iNrln:

patutlah junmoney tu tinggal kau . kau ni cuba lah cari balak senonoh sikit . dapat si senah dengan bedah tu , diaorang nak bela kau pakai apa ? bubble tea dgn eyeliner ?!

siapa junmoney?

View more

ingat lagi tak kita berlakon teater sesama . kau jadi mama ,

drama komsas papa akhirnya kau tewas jua tu ke? dalam novel tu mama koma pastu bila dia sedar dia mintak nak makan piza pastu mampus terus

View more

Ada buat fanfic ye ? Boleh bagi link fanfic yang awak buat ? He he

ada buat tapi masih dalam process nak betulkan grammar .__. nanti dah siap saya tweeted kat twitter ^^

View more

kau ingat aku macam kau ke layan smut .. Ni bukan lah

wei aku rasa macam nak terjun bangunan sekarang. penulis ni ada buat ending lagi satu. cerita ni ada dua ending. ljoe tak mati -,- aku nak bunuh penulis ni sekarang. membazir air mata datin je.

View more

Next