Ask @iNrln:

awk minat group apa erk

4Minute, Beast, Gna, BTOB, M4M, EXO, Suju, TVXQ, SHINee, F(X), SNSD, CCLOWN, BAP, Secret, Ailee, Lee Hi, Juniel, CNBLUE, FT Island, Teen Top, VIXX, Infinite, MYNAME, Miss A, 2PM, 2AM, JJ Project, UKISS, Nuest, B1A4, Big Bang, 2NE1, Boyfriend, Lunafly, Sistar, HITT, MBLAQ, JYJ, LC6, SEVENTEEN, SPEED, NINE MUSSES, T-ARA, KARA ETC

View more

cer explain pasal hantu myungsoo tu .tak faham lah :/

ceritanya macam nie. dongwoo tengah tidur pastu myungsoo kejutkan tanya nak tak makan cheesecake yg fan diorang bagi. tinggal 4 slice je. dongwoo kata nati dia datang so myungsoo pi dapur dulu. bila dah lama tu myungsoo tak masuk-2 bilik so dongwoo pon pelik amd dia pon pi la dapur pastu dia teringat yg myungsoo takde kat rumah. myungsoo masa tu dia kat jepun. dongwoo pon dah pelik pastu dia tengok cheesecake tu tinggal 2 slice je. dongwoo kata dia memang nampak myungsoo and memang myungsoo yg kejutkan dia.

View more

Aku tahu kenapa mata kau sakit wahai datin ! Nieh mesti pasal kau ushar benda byuntae kan ? Baik kau mengaku cepat , sebelum aku bunuh sungyeol kau !

jembalang. aku innocent. tak tengok benda-2 pervy nie. haram. dosa. mata aku masuk binatang la.

View more

Aku bukan nak tengok muka kau yang cantik molek tahap dewa tulah . Aku nak mengeratkan silaturrahim . Perkara mulia tu ~

add la kat kat fb. gambar awek pakai tudung kelabu. carik sendiri

View more

patutlah junmoney tu tinggal kau . kau ni cuba lah cari balak senonoh sikit . dapat si senah dengan bedah tu , diaorang nak bela kau pakai apa ? bubble tea dgn eyeliner ?!

siapa junmoney?

View more

ingat lagi tak kita berlakon teater sesama . kau jadi mama ,

drama komsas papa akhirnya kau tewas jua tu ke? dalam novel tu mama koma pastu bila dia sedar dia mintak nak makan piza pastu mampus terus

View more

kau ingat aku macam kau ke layan smut .. Ni bukan lah

wei aku rasa macam nak terjun bangunan sekarang. penulis ni ada buat ending lagi satu. cerita ni ada dua ending. ljoe tak mati -,- aku nak bunuh penulis ni sekarang. membazir air mata datin je.

View more

Dah ajal dia nak buat macam mana . Kau pun akan mati jugak .

tapi diorang baru je couple balik time macam ni jugak la dia nak mati. arghhhhh aku tak tahu kenapa aku menangis .__.

View more

Kau ni baca semut pun nak nangis ke ? Terlampau feeling lah kau ni

aku tak baca semut ah. aku baca fanfic comedy romance tapi jadi angst tetiba. kurang ajar betul penulis ni. ljoe dah matiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. uwaaaaaa ljoe mati T.T

View more

benci benci benci kau giler-giler datin ....

aha? aku benci penulis fanfic ni lebih dari aku benci kau. jangan kacau aku ah. tengah feeeeeeling nak nangis ni

View more

Next