Ask @iidonghae:

imdesc aku balek he :D

Anita Firdaus
im sek (?)
'ih'
'cah duuung /nada lenjeh/'
'ah ih ah'
'ayo nak kantin ta? /ikingakak/'
'emo, aku terno moleh'
opo maneh? aku bingung, terlalu banyak kenangan yang kita ukir *puke*
desc
nita diceluk not, waknot, nek ono seng muni why not mesti langsung begajulan. alay ngelebihi aku /?. seneng gelandotan nandi nandi. suarane cempreng naudzubillah. rambute apik *-*. lagi ngejar anu padahal mtk p wae gek remidi /?. gak jelas areke. salah satu aset nggolokan /?
wes ngunu wae muah

View more

Next