Ask @ijea_:

Sekuat mana aku usaha, kalau Allah takdirkan aku failed, tetap failed juga😭😭Setiap kali aku usaha, ada je halangan. Aku penatttttttt😩 Someone help me😢Aku tak nak buruk sangka kat Allah tapi my mind can't help it.

Awak.. memang Allah dah tetapkan takdir tu, tapi takdir kan boleh diubah dengan usaha.. Jangan pernah buruk sangka dengan Allah. Kadang Allah bagi apa yang kita 'perlu' , bukan yang kita 'mahu', apapun yang jadi kelak awak akan sedar akan hikmahnya. Allah tu maha Adil :')

View more

Next