Ask @ijea_:

Sekuat mana aku usaha, kalau Allah takdirkan aku failed, tetap failed juga😭😭Setiap kali aku usaha, ada je halangan. Aku penatttttttt😩 Someone help me😢Aku tak nak buruk sangka kat Allah tapi my mind can't help it.

Awak.. memang Allah dah tetapkan takdir tu, tapi takdir kan boleh diubah dengan usaha.. Jangan pernah buruk sangka dengan Allah. Kadang Allah bagi apa yang kita 'perlu' , bukan yang kita 'mahu', apapun yang jadi kelak awak akan sedar akan hikmahnya. Allah tu maha Adil :')

View more

Ada beza ke pengalaman naik grab/mycar/uber vs taxi? Boleh kongsi

Grab service dia tip top, banding dengan my car dan uber, grab ni mahel sikit. Dlu uber la paling ngam. skrg ni uber takda, mycar murah tapi kadang dia susah dpt driver. Taxi emmmmm taxi mahal laaa awakkkk. Tapi if jimat bajet mycar okay, nak selamat dan puas hati boleh consume grab. Semua okay ja

View more

Next