Ask @imiazur:

Umur?

20 lebih sikit2,😁

View more

Bkn nmpk fake,tpi askfm ni selalunya bdk remaja yg main😂

kiranya saya tua dah ke,bhaha,,

View more

Kat profile tu awak ke?

iye lah saya,kenapa nampak fake ke,😂

View more

Kenapa saya dah tak boleh like ans awak??? 😭😭😭

kenapa x leh like,,ceh try lagi

View more

Kau jangan kacau nana tu bole tak!

nananana ganu kitoo,,haha,kenapa tuu,,🙈

View more

Suka maggi perisa apa?

tomyam gong

View more

Macamana nak download movie?

x pernah dah download,tgk wayg je

View more

Lit tu apa?

kita pin x tahu😂

View more

Kalau orang ask awak , jenis buka profile dulu baru baru answer ok tak?

x paham macam mana tu,?

View more

takperlahh sbb sy org brunei so tak tahu sgt negeri lain ni pun random pick

ooo orng brunei,saya pon ade sorng kawan brunie,x pw lah,boleh kita kenal2 jrg2 ade kenalan brunei,jauh tu,😂

View more

teka je so betullah 😂

a,ah betul lah tu,sapa ni,untick lah,huhu😁

View more

kampung selangor jgk ke?

cam.mana tahu,huhu

View more

Knp ade org takut kucing ek?nape diorang takut kucing?

mungkin pandangn mata dia nampkbrimau agaknya

View more

Sdp la lgu aku negaraku.. rancak gitu lagunye.. smpai nk menari2 kt perhimpunan hahahah 😂

aikk nak luahkan perasaan di hati tu kat saya ke,lepas dengar lagu tu,😂

View more

suggest english song yang best 😊

✨ازوين✨
Alone-Alan walker.

View more

How many guys/girls have you dated? How many times you get rejected?

x de makwe lagi

View more

Mnyampah dgn Kau perv 🙄

sebab aku hensem sangat ke,haha,

View more

Diam la gemok asyik sruh prempuan ltk gambar je haishh

haha,kenapa tu awakk,,ok ke tak

View more

#teamrayamana?

selangor je,huhu,dah abis dah raya

View more

demok

sapa tu demok,huhu

View more

Sim card ape yg ade internet RM 10 2 GB/7 hari?

x pasti digi kot

View more

Sya malas nk letak awk..

Sy mlas nk ltak..tkpla klu awak xnk intro..sorry

♥Farhana♥
letk je lah baru boleh kenal2,,boleh jadi kawan maybe.kan best..

View more

Ada tgn kan tu..erm xnak takpela

♥Farhana♥
tangan,orng nak wajah,huhu,baru boleh kenal2,huhu

View more

Hye..mind follow n intro?

♥Farhana♥
awak x de gambar,x nak lah intro,huhuhu,,

View more

Next