Ask @imiazur:

ruzaimi
Latest answers

Macamana nak download movie?

x pernah dah download,tgk wayg je

View more

Lit tu apa?

kita pin x tahu😂

View more

Kalau orang ask awak , jenis buka profile dulu baru baru answer ok tak?

x paham macam mana tu,?

View more

takperlahh sbb sy org brunei so tak tahu sgt negeri lain ni pun random pick

ooo orng brunei,saya pon ade sorng kawan brunie,x pw lah,boleh kita kenal2 jrg2 ade kenalan brunei,jauh tu,😂

View more

teka je so betullah 😂

a,ah betul lah tu,sapa ni,untick lah,huhu😁

View more

kampung selangor jgk ke?

cam.mana tahu,huhu

View more

Knp ade org takut kucing ek?nape diorang takut kucing?

mungkin pandangn mata dia nampkbrimau agaknya

View more

Sdp la lgu aku negaraku.. rancak gitu lagunye.. smpai nk menari2 kt perhimpunan hahahah 😂

aikk nak luahkan perasaan di hati tu kat saya ke,lepas dengar lagu tu,😂

View more

suggest english song yang best 😊

✨AZWIN✨

Alone-Alan walker.

View more

How many guys/girls have you dated? How many times you get rejected?

x de makwe lagi

View more

Mnyampah dgn Kau perv 🙄

sebab aku hensem sangat ke,haha,

View more

Diam la gemok asyik sruh prempuan ltk gambar je haishh

haha,kenapa tu awakk,,ok ke tak

View more

#teamrayamana?

selangor je,huhu,dah abis dah raya

View more

demok

sapa tu demok,huhu

View more

Sim card ape yg ade internet RM 10 2 GB/7 hari?

x pasti digi kot

View more

Sya malas nk letak awk..

Sy mlas nk ltak..tkpla klu awak xnk intro..sorry

♥Farhana♥

letk je lah baru boleh kenal2,,boleh jadi kawan maybe.kan best..

View more

Ada tgn kan tu..erm xnak takpela

♥Farhana♥

tangan,orng nak wajah,huhu,baru boleh kenal2,huhu

View more

Hye..mind follow n intro?

♥Farhana♥

awak x de gambar,x nak lah intro,huhuhu,,

View more

describe lelaki yang spesis taksuka layan pasangan bermanja dgn nya , lelaki yang takpandai memujuk , lelaki yang takpandai amik hati pasangan [Boom me]

Snow White

mungkin dia nak sweet2 time kawin je,time couple x nak sweet2,nanti bosan time kawin

View more

i think i like him 😊 what should i do ?

Snow White

terus terang je,terima atau tak tolak tepi,apa yg penting kita dah luahkan apa yg terpendam,huhu😂

View more

Tart nenas vs. Cornflakes Coklat , mana yang paling laku time raya ? kalau ada kuih lain yg lagi laku , name it 😋

Snow White

macaron,sedap,huhu

View more

saya ada seekor kucing (Jantan) , Hatchiko nama diberi . Manja dengan panggilan 'Anayy' . Spesis makhluk bulu2 yg MEMANG taksuka di cium (pelik) . Baru tadi nie saya cium dia and dia ngaapp hidung saya (berdarah kodd ! 😭) apa saya patut buat utk . . lembut kan sikit perangai dia nie 😑 hmm

Snow White

tepuk2 bontot dia,haha..

View more

"bercinta 5 tahun , break taksampai setahun dah in love dgn orang lain" apa pandangan anda utk spesis ini ? 😅 [ Ask | Boom me ]

Snow White

elok dipijak je,huhu

View more

lelaki , dia kata dia suka natural beauty (perempuan tanpa makeup) tapi bila perempuan tak makeup dia kata kita nie takpandai nak jaga diri (melawa utk dia) pendapat anda ? 😂

Snow White

saya pon x.tahu macm.mana nak cakap,sebab belum ade.makwe lagi,x tahu situasi,haha😂😂

View more

Loading…