Ask @IshaIshaaa:

What one thing do you need to do next?

sleeeeep

View more

1+1 berapa?

calculator jap

View more

Hi there! How's life? :)

Hi! Alhamdulillah, doing great. how bout u? im gonna sit for final exam. pray for me! :)

View more

How did you feel when you woke up?

i feel fressssh and energetic cewah

View more

ok thanks

my pleasure :)

View more

belum mcm mane

search je kat google 'tutorial tukar blogskins'. and just follow apa dia ckp. tutorial dia lbih kurang mcmni http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/tutorialscara-nak-tukarguna-ke-blogskin.html?m=1

View more

selain blogskins? suggest yg lain

mayb tukar background w other pics la. tp blogskin paling senang sbb dia dah buatkan semua dah

View more

da cuba da tapi x bole

dah try cari tutorial blog utk tukar theme to blogskins ke?

View more

mcm mane ni decorate blog??☺

just pergi dekat mana mana tutorial blog and then for example utk background dia kan just pergi dkt blogskins.com & follow je mcm mana nk copy paste, coding dia semua tu

View more

Camne nak jadi cntik?

Tanyalah orang cantik. Knp tanya aku -.-

View more

Would you rather be able to visit 100 years in the past or 100 years in the future.

i choose to visit 100 years in the future bcs past is past la kan

View more

When one should stop learning?

Never

View more

What are you most proud of?

Im a muslim

View more

Favorite band?

Coldplay

View more

Who influence you in life?

Well honestly they're my family & friends

View more

New year resolutions?

Simple. generally, be better than i am now but a lot more for the specific ones

View more

saya nak kahwin dengan awaaaaa. saya cinta awa

Awak ni siapa? Dekat keyboard takde k keee haha

View more

Jom kawen.. hahahahahahahahaahahaha

Tak nak

View more

Weh bila nak kawen

Hahahaha tu la bila la agaknya lol

View more

Hai kak isha pwetetieew pwetetieew

hi there pretty :)

View more

Apa kata sampai ke China?

Eh sampai gunung everest la

View more

K je?

L M N O P kau nak sampai Z ke

View more

Terima kasih isha

Sama sama

View more

Kau maafkan aku? Thank you :)

ur welcome anon

View more

Next