@itsabluesky#6 🇲🇾

Cloudy☁️

Ask @itsabluesky

Sort by:

LatestTop

Okay guyssss hear me out please. Macam mana kita nak tahu orang yang ask kita tu shout out or memang dia nak ask kita eaa?

Asna_wey’s Profile Photo•Hafiz•
Kalau dia memang nak ask kita, ada tulisan personal kat shoutout tu.
Or else awak boleh check terus bahagian personal.

manyak tanya la yang perlu ke ada tiktok perlu ke ada socmed. nak ada, ada lah. taknak, janganlah ada. kenapa nak perlu perlu 😭😭😭😭

Mungkin dia tak pernah ada and download apps tu.. so dia nak tau apa kebaikan/kelebihan/keburukan/kekurangan benda tu
Jadi lepas dah tau function dia mungkin dia boleh berkira kira nak download atau tak

Related users

🖤 apa maksud nya?aku betul betul tertinggal bas ini.

Nazyahya’s Profile PhotoNaz Yahya
Begitulah kira kira maksudnya. Kalau ada maksud lain tu haa tak tau la pula
Tapi setakat ni guna emoji tak pernah pula tau ada maksud disebalik dia.. kecuali smiley la. Lain² tak pernah tau
apa maksud nyaaku betul betul tertinggal bas ini

+ 2 💬 messages

read all

Liked by: awin

Terima kasih atas like. Hahaha 😅😅😅

Sama sama 😂 awak patut reveal diri baru saya boleh spam likes lagi 😂
Sebab tak rasa nak menjawab soalan, kita like la pula.. tapi tiba² nak tekan dah tak boleh
Jangan kata ada limit like sekarang 🥲 or else phone sendiri yang problem 😌
Esok kita try lagi ~

+ 5 💬 messages

read all

Ada tak yang boleh sedahkan rm2 untuk aku, dalam bank ada rm38 ringgit bdoleh keluarkan rm10 je tak boleh rm 18. Jadi kalau nak keluarkan rm20 aku kena cukupkanrm40. Rm20 wajib ada dalam akaun. Haih stress

Personal saya number account awak
Liked by: awin bal cocomelonie zel

Selalu tertukar nama orang ni, macam mana nak buat?😂Malu lahhh😂

Kalau tertukar dalam chat, save detail nama orang tu. Benda ni saya pernah juga tersilap sebab nama kawan² kebanyakan sama so bila tak fokus haa mulalah tersilap hshshsh
Kalau depan² pula, identify dulu orang tu sebelum seru nama dia.

NK tnye, salah ke eh klau Aku macam nk merajuk sikit dgn sesorang sbb kitorg dh janji nk watch online movie together pastu die tiba2 cancel sbb busy.

Bagi saya kalau nak terasa sikit tu normal la tapi kalau nak merajuk, tak bersapa semua tu rasanya macam tak perlu sebab kita kena faham juga keadaan dia. Dia sendiri pun tak ada niat nak cancel tiba² macam tu ")

Next

Language: English