Hi

hello

Hi dah lama tak jumpa

hi

who the last person u whatsapp..

Muhammad Danial Lee

Single? Taken? Belum kahwin knn?

Taken

Lagi setahun je hoke

Hoke? Hahaha apa benda tu

Diam ah, tau la dh habis spm ek ele

Ni mesti jealous cause dia kecik lagi kena sekolah

Sofiiya la bel, boo tolak 10 markah

At least still ingat au. Tambah lagi 10

Ala aiman izzati

Kenapa ala ala ni? Haha

Hi bel, ingat lynna tak bel

Hi, ingat ingat. Lynna sofia kann

macamana nk tau if the guy you whatsapp tu dh loSe interest and dh bosan

If dia tak layan you

awak pakai handfone apa? bukan apa sbb saya nak beli handfone baru :)

Iphone 4s

not korang means you :)

What are you talking about?

Bila nk tgur? Mention laa i.

spm nak focus duluuu

Pergilah tegur sabrina. Hahaha

hahah yeye

Good luck on your spm :)

thankkk youuu heheh

Do you think puppies or kittens are cuter?

kittens

hahaha xrasa ayat ni you mcm pernah dengar ke

pernah byk kali. cehh

awak suka saya ke tak?

kalau awak orang yang saya suka the saya suka lah

suka sgt sampai sayang.siapa tu yg u sayang

siapa yg sesuai

siapa crush awak?

crush siapa rahsia saya

untung lah ada gf yg lawa nak mampus

alhamdulilah

ohhh so gf u mcm tu ke?

yes

suka ke tak perempuan yg kecik,pendek but comel,lawa nak mampus ?

hahaha suka sgt sampai sayang pun ada

Pap with your friends

kawan

hmmmm I love you

if you were my gf then i love you too

Loading…

Ask @itsqaiyum:

About Belqaiyum Taufik:

Dancing Machine

More