Ask @Izyaaaan_:

yan
Latest answers

kelako kan?

ha ye la

View more

What headphones do you use?

sony

View more

If not now, then when?

later la

View more

What was the last time you were angry? What happened?

no answer

View more

If you had wings, where would you fly?

fly away from hostel

View more

What was the smartest decision you have ever made?

i'm going to sleep at 1 o'clock

View more

Which websites do you visit every day?

idk

View more

Do you like to spend your free time alone or in company?

both

View more

When you dance, you look like…?

a monkey

View more

What do you do when the remote is too far?

ask anybody to take it for me lol

View more

Tulahh . dh form berapa dh eh ? F4 eh hihi

LittleKhalifah

eh memandai je. form3 la

View more

Pulak haih macam2 haha

LittleKhalifah

Hahahaha gedik-2 sikit . Nanti nak sekolah dah

View more

hahah hii izyannn pretty x)

eh eh akak flawless ni :D

View more

Adakah perempuan rela dimadukan? sori ask kalo2 bebanyak kali sebab jawapan kau tak memuaskan hati aku.

okay fine. aku lagi tak puas hati sebab kau unknown lol. okay bagi aku ramai perempuan yang tak rela dimadukan tapi kalau arus masa membawa mereka untuk dimadukan maka mereka terpaksa menerima. Allah dah tetap kan segalanya. puas?

View more

ini akakkk hee

LittleKhalifah

oh. hai akak comel

View more

suka mkn sayur kan

tak.

View more

Adakah awak rela dimadukan?

pfft tak.

View more

hai izyan comel :)

hai sapa ni.

View more

asal ko tak jawab soalan aku hah??!

lol unknown be like

View more

betol ke kalau kita like gambar tak tutup aurat dosa tak?

tak pasti. tapi kita like gambar dia sama macam kita suka dia berpakaian tidak menutup aurat dan macam kita galakkan dia.

View more

kenal anak fynn jamal? nak gambar anak dia boleh?

kenal. sorry i dont have it

View more

Advice pls-

about what?

View more

ape itu ukhwah ?

ukhwah ialah jalinan persahabatan ((mungkin))

View more

Loading…