Ask @janineintansari:

Ka, bikin graduation makeup tutorial dongg pleasee

Nanda Bimbi
Aku ada nih makeup class bisa biat graduation look juga, glowy makeup theme gt, tgl 30 ini yuk siapa tau kamu mau ikutan hehehe 😊
Hey everybody,
There's still a couple of seats left for my makeup class this 30th of April.
Special price harga turun from 650k to 400k!!!
You can get:
- PAC goodiebag worth 500k
- A signed makeup certificate - Fun Photo sessions with me πŸ˜πŸ’–
- and ofcourse sharing about makeup 😊
Tmpt di Analogy Bistro Pondok Indah, come with your friends cause it'll be so much fun.
Can't wait to see you all there, take lotsa photos, have a great time together, πŸ˜ŠπŸ’–πŸ™πŸΌβœ¨ Tinggal 5 hari lg, and kursi super terbatas, so book your seats now 😍😊✨ 10am-2pm
At Analogy pastry & bistro, Plaza Pondok Indah
Contact to book your seat πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ Dwie (+62821 12605987)
Line ID: @thebeautystop
.
#beautyclassjakarta #beautyclass #makeupclass #makeupclassjakarta

View more

Perempuan terlihat cantik ketika...

Ketika mereka mencintai diri mereka apa adanya, but playing with MAKEUP would never hurt as well, because makeup is SUPER FUN!
Hey peeps, I'm currently holding a makeup class tgl 30 April di Analogy daerah Pondok Indah,
Details can be found bellow and on the photo, hope to see all of you makeup lovers there πŸ˜πŸ’–πŸ’œβœ¨
Please do help share or tag a friend who might be interested in joining πŸ˜ƒπŸ’–πŸ’œπŸ™πŸΌπŸ‘‘βœ¨
Thank you so much πŸ˜πŸ’–πŸ’œπŸ™πŸΌβœ¨
THE BEAUTY STOP presents
"Pretty Glow Makeup"
*skin glow, shimmer glow themed makeup look*
A makeup class with @thebeautystop_id πŸ’–πŸ’œβœ¨
Mark your calendar!
30 April 2017
10am-2pm
At Analogy pastry & bistro, Plaza Pondok Indah
πŸ’–πŸ’œβœ¨
Participants will get:
- Healthy brunch and lunch
- Goodie bags worth of 500k from PAC‼️
- Shopping voucher worth of 250k from PAC‼️
- Beauty Certificate
- Photo session with janine intansari
πŸ˜πŸ’–πŸ’œπŸ™πŸΌ
Supported by:
- PAC @pac_mt (@martha_tilaar )
- Analogy pastry & bistro (@analogy.ind )
@beautynesia.id πŸ’–πŸ‘πŸΌπŸ’œ
PRESALE TICKET SOLD
Normal price now is 650k 😊
πŸ‘‘
Please contact our representative
Dwie (+62821 12605987)
Line ID: @thebeautystop

View more

Hayy kakk. Kakak kan suka makeup ya hehe. Kakak bisa ngasih alesan ga kenapa kita harus mendukung makeup atau kosmetik buatan indonesia? Dan menurut kakak kosmetik lokal merk apa yang bagus? Jawab yaa kakk makasiiihhh..

Menurut aku, aku gak perduli lokal or international, as long as it's good, aku support, dan ada juga lah ya bangganya makeup indo tuh lama2 jd oke bgt, BLP cosmetics buatan temenku Lizzie is awesome πŸ˜πŸ’–

View more

Kak janine kalo yang ga registrasi atau udah keduluan gitu tetep bisa foto bareng kak janine ga pas tanggal 12 nanti? Soalnya itu limited bgt ya cuma 30 orang😭

Diba
Gapapa nanti kita setelah selesai acara kalau masih belom sempet foto kita foto bareng yuk, pokoknya kamu cari aku aja, i will take a photo with u anytime babe, see u yaaaa πŸ˜πŸ’–βœ¨πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

View more

ka jane kira² udah brp thn terjun di dunia makeup? Di jawab please😳

Nadya Limahelu
Aku mulai makeup tuh pas kuliah semester 2, itu pun yg cuma pake bb cream Caring, pencil alis Viva, sama Lipstick Revlon 1 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Jd kira2 udh makeupan sekitar 4-5 tahunan,
Tapi kalau dijadiin pekerjaan sekitar 2-2 1/2 tahun lalu aku coba2 jd makeup artist gt buat majalah, iklan, photoshoot, tv, dll.
Abis itu finally quit everything and started to become a beauty influencer dengan serius sekitar 1 - 1 1/2 tahun terakhir ini. Aku gak les btw, cuma otodidak, so i am not a professional makeup artist, i just REALLY love makeup πŸ˜ŠπŸ‘πŸΌ

View more

aaaaaa kakak beruntung banget bisa foto bareng kwang soo oppa πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

Lifa
IYA OMG SERU BGT KETEMU DIA, dia baik bgt πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Ini cerita dibalik selfie kami, aku copy dr caption ig ku aja yaaa www.instagram.com/janineintansari ;
"Out of all the people who did the private meet and greet by Shilla Duty Free, I was the only one who successfully did a selfie. The rest needed to queue at the public meeting for hours.
I asked politely for a selfie, he said "sureπŸ˜ƒπŸ‘ŒπŸΌ", but I suddenly got STOPPED by the bodyguard LOL πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ but made it because Kwang Soo said "gwenchana2" LOL πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌβœ¨
Thanks @masijacoke850714 & @shilladutyfreesg for the selfie πŸ˜ƒπŸ‘πŸΌβœ¨"

View more

Hello Janine, this is random but.. Do you read manga? XD if yes, what are your favorites? Btw I absolutely love your style and personality, stay graceful Janine😊😊

Kharisma Sania
YES I DO!
Aku baca random sih, yg covernha keluatan bagus aku baca,
Tp yg dulu aku ikutin bgt tuh manga magazine gt, tau nakayoshi gak sih? Hahaha aku beli sampe nomer 50an lebih πŸ˜‚πŸ˜‚
But then i stopped because i started working and got too busy jd gak sempet baca lagi 😒😒😒
Awww thank you so much! Hugs and kisses from me to you! πŸ˜πŸ’–βœ¨

View more

Next