@jibanat

Positive young man✅

Ask @jibanat

Sort by:

LatestTop

Related users

I don't like clown, i'm not hating it. But,every time i see clown i will avoid myself from make the clown come near to me... I am just afraid of it... Their smiles are so creepy. Anyone share the same feelings and fear same like me??

I am a clown. Do
you like love?
Liked by: Most0001

на твою думку, якщо тошнить від людини, до якої водночас тягне, яка нормальна зовні і характер чудовий, просто є щось таке невловиме, від чого блювати хочеться - це ж проблема моя, правда? і я можу цього позбутися? бо така фігня тільки з однією людиною.

Позбудетесь того, коли народите.
Ви - вагітна.
Liked by: Most0001

Contoh situasi la, hampa ada satu rumah tapi takdak orang guna. Buat sewa ja. Pastu ada la orang area situ yang tolong tengokkan rumah tu. Dia ws kata ada orang nak sewa sebab orang tu nak renovate rumah. Hampa dah kata "TAK BOLEH". Tapi orang tu ambik tindakan pecah masuk rumah hampa. Nak buat apa?

aisyahhrozi’s Profile Photoyeshi
Sауа паk bеlі rumаh іпі.
Веrараkаh kоsпуа?
Liked by: Most0001

I cup brapa grams? Aku google aiii byk lak cekadak nya. Beza lak kuantiti utk sugar la flour la butter la hm ni mlas ni resepi guna cup

Аdаkаh апdа
mепсіпtаі sауа?
Liked by: Most0001

Klau typo isi apa apa borang, kemungkinan kene reject tu ade tak? Bukan ape. Nk dkat 10 kali baca smpai tahap eja satu satu dh tpi tak percaya dgn diri sendiri hm. Nk mintak org pun tkboleh. Lagi teruk tahap tk percaya hahahahahaha

NaniLevis’s Profile PhotoNani (✔)
Saya boleh menulis
dengan kesilapan,
kerana saya tidak
tahu bahasa anda.
Liked by: Nani (✔)

Привет)как ты думаешь как можно понравится парню младше?))но он еще такой робкий))

Так ти його розбурхай. Шпигни його.

hai kamu, selamat siang dan semangat beraktivitas. jangan lupa makan siang☺

Sауа tіdаk рuпуа ара-ара sеІаmа sеmіпggu, sауа hапуа mеmіkіrkап Апdа

Next

Language: English