Ask @jieyaeva:

i dun mind if u wanna put the blame on me. i will take it. just so u know that i love you so much. im sorry i can do nothing about it

Time heals. Pray for the best for you. May Allah ease all ur ways

View more

Describe your bae 😌

Seksiiii

View more

Boring 😭

Sama lah kat lab niii tggu result, zzzzz

View more

cover photo dkt twitter tu sape?

Abg lain mak πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

Describe your bae 😌

Loraaaattttttttttt, rambut je lelebih acah tinggi padahal tak tinggi! Huhuhu

View more

What was the last YouTube video you saw?

History // 1D

View more

whre are u right now

Kat bilik kakak tanpa rasa bersalah

View more

kenal haikal rusman ke? 😱

🌸😚🌸

View more

i bet you guys have your own girlfriend/boyfriend. what would you do to show that you love him/her?

Rahsia huhu

View more

what's your loved one's nickname? πŸ’•

Apek Sembang

View more

weh

Pebenda weh weh

View more

Share sikit kelebihan al-mulk

Nabi pesan suruh baca al-mulk sbb boleh selamatkan drpd finah kubur (seksaan kubur) . Pernah dgar ceramah, klau kita baca hari2, tiap malam bfore tidur, al-mulk ni nnti jd lawyer kita bdepan ngn munkar&nakir, which mean kau xkan kena tnya 5soalan tu sbb al-mulk dah backup kau. Wallahu'alam, mintak maaf lah kalau ade salah. Cuma share je ape yg tahu. Jangan lupa al-mulk! ;)

View more

@Juliapricemusic asks, "What was the worst date of your life?"

Sibuk pahal ntah

View more

Apakah perkara yang memalukan yang pernah terjadi semasa bersama rakan rakan anda?

Nak terjun tebing tepi jalan sekolah, tak perasan ada paku besar gila bapakkkkkkkk!! Kain tersangkut kat paku tu and kalau aku menunggu masa jatuh takpe, hanging mcm kelawar almost 20 minit kot, hahah..... Pakcik kantin dtg turunkan. Zzz

View more

Define me.

iceshah
Hai aishah. Start kenal pun bila masuk micet huhu, tapi tak lagi duduk semeja borak2 panjang, just borak kejap psl exam ja time bg board, hehh. Nampak sgt matang! Moga happy selalu dsamping org tsayang, ceh.

View more

If you were an ice cream flavor, what would you be?

As long as bukan flavor durian

View more

so total berapa ringgit semua?

Dua singgit, lah mak aii

View more

ask.fm got no chill 😎

Benda boleh bincang

View more

Excuse me, do you happen to have a sunglasses? You see, I cannot see actually. I rabun and I almost falling for you tadi

Nahh kepala dom

View more

Din, kau nak pergi mana?

Din takde pi ngaji. Eyy

View more

What makes you lose your temper?

Hmm tgok gak ah, ceh

View more

Excuse me, do you happen to have a plaster? You see, I seem to have hurt my knee for falling for you.

Uishh aiii

View more

siapa kau pling annoyed skrg? yeah rite now

Sumpah kakak aku skrg.

View more

beri sebab mengapa kamu mesti mengahwini pasangan kamu

Takdir Allah ni hebat. Kalau dia yang terbaik, alhamdulillah lah. Cehhhhhhh, papepun doa lah. Kalau jodoh. Haa amek.

View more

If you could change one thing about your family, what would it be?

Can i bring back my brother in life? Hehh, jk. 😌 hm

View more

Next
  • 1053
    Posts
  • 189
    Likes

About Nuur Wajihah:

I hope you'll find whatever that makes you, you. Even if it's not me.

Melaka, Malaysia