Ask @jieyaeva:

i dun mind if u wanna put the blame on me. i will take it. just so u know that i love you so much. im sorry i can do nothing about it

Time heals. Pray for the best for you. May Allah ease all ur ways

View more

Share sikit kelebihan al-mulk

Nabi pesan suruh baca al-mulk sbb boleh selamatkan drpd finah kubur (seksaan kubur) . Pernah dgar ceramah, klau kita baca hari2, tiap malam bfore tidur, al-mulk ni nnti jd lawyer kita bdepan ngn munkar&nakir, which mean kau xkan kena tnya 5soalan tu sbb al-mulk dah backup kau. Wallahu'alam, mintak maaf lah kalau ade salah. Cuma share je ape yg tahu. Jangan lupa al-mulk! ;)

View more

Apakah perkara yang memalukan yang pernah terjadi semasa bersama rakan rakan anda?

Nak terjun tebing tepi jalan sekolah, tak perasan ada paku besar gila bapakkkkkkkk!! Kain tersangkut kat paku tu and kalau aku menunggu masa jatuh takpe, hanging mcm kelawar almost 20 minit kot, hahah..... Pakcik kantin dtg turunkan. Zzz

View more

Define me.

iceshah
Hai aishah. Start kenal pun bila masuk micet huhu, tapi tak lagi duduk semeja borak2 panjang, just borak kejap psl exam ja time bg board, hehh. Nampak sgt matang! Moga happy selalu dsamping org tsayang, ceh.

View more

Next