@jrditaa98

saltedca

Ask @jrditaa98

Sort by:

LatestTop

What do you think about marriage?

nikah itu sunah Rasulullah SAW. yaudah ntar juga bakal nikah kalo udah ketemu jodohnyee, dambaan hati ciyee. yha ntar kalo diri ini sudah pantas berssanding sm abang haha. masih 17 tahun. boro2 kerja aja belum hehe

What do you usually forget?

control emotion. nahh ini banget. kalo lagi capek gitu kan jadi gampang marah2. trus nyesel deh. fufu.

What is the most stressful job?

gaada yg bikin stress. dibawa seneng aja, ikhlas bahagia. aku bahagia ngerjain sejarah kok :3

Related users

What's the last book you read?

kertas-kertas sejarah yg gaada yg w ngerti. yha. yg penting tugas tuntas. paham enggak belakangan.

What frustrates you the most?

SCHOOL. EXAMS. TASKS. ESPECIALLY HISTORY ! bejibun nih tugas hahaha, laporan numpuk, oke 5 hari kerja ko belum krasa manfaatnya yha. lelah bang -_-

Where would you like to live?

Ya wtf is happen to me, I'm sure Allah has the better plans even those things come suprisingly. With hardwork, persistence, confidence, and diciplinary I will get my dream to everyone I love. Allah, is here with me.
"Maawadda'akarobukawamaakolaa". Allah never leave you or hate you. (Ad-Dhuhaa:3)

What do you dream about?

Go to Mecca, Allah's home someday with my parents and my beloved people Amiiin

What do you miss?

Ramadhan flies so fast. I'm sure I'll miss you so much, hope to meet with you again and do a lot of kindness better than this month :')
Bahagia itu sederhana :'''')

If you could talk with only one person for the rest of your life, who would it be?

something shocked me enough today. I really hate this thing happen for the third time. I won't this happen again tomorrow and soon. Ihih, keep your commitment. don't worry, you can if you are persistent. Amiin :;) kudu jaga komitmen, gamau keulang lagi, huahua

How much money have you spent today and on what?

bahagia itu kalo lo bisa lihat ortu lo senyum bahagia sumringah pas pengumuman snmptn krn lo berhasil lulus ptn plihan lo. bahagia itu klo lo jadi anak yg mandiri ga apa2 dari ortu lo. bahagia itu kalo lo keterima jadi pns. bahagia itu kalo ortu lo lihat anaknya udah gede dewasa gaapa2 ngrengek2 ke ortu krn gabisa mutusin sesuatu/ solve some problems. *imagine about future* *soon to be realized* Amiin.

What is your definition of pure happiness?

udah resmi jadi anak sma tingkat akhir :') harus lebih prihatin yaya lebih banyak bersyukur, semangattt angkatan 54 jangan kebanyakan keluyuran gajel ya :''D haha semangat belajar semangat beraktivitas di semester depan smangatt buat membahagiakan orangtua dan smua orang yang disayangi :3 We can do it right?

desc aku dong jem

sntylakshita’s Profile PhotoSantya Nuhaida Lakshita
santyaa itu...
baik banget, kocak, suka bikin
ketawa, sabar skali kalo dibully, imut-imutz krn suka senyum2 :D, dewasa(?), apikan, cita2 santya saat ini pengen kuruszz, klo lagi nggibah srius banget huahaaha
terkadang sadis(?) haha, tatapannya tajam syekalii licik menn *canda*, ahli banget klo nipu haaha ... desc balik
ty :v

What is one thing your parents allowed you to do that you would never let your kids do?

watching tv and playing games instead of playing outside

What's more valuable, brains or beauty?

brains. and beautiful is when you can do everything with hardworks and share happiness to everybody. gitu sih menurutku

Do you like to act spontaneously or plan things? Why?

yauda gausa dipikir :)) ngapain sih dipikir2 amat.. haha belum waktunya belum kok

If you could choose a different time period and place to be born, when and where would it be?

Yeay semangaaat jemmm
gaada yang ga mungkin..
you can do it.

How does society brainwash the youth?

tambah umur, tambah banyak pikiran yakinn (yaeyalaah) *merenung* (read: sok merenung)

How can people hear their own thoughts?

aku emang alay sih. kadang alaynya cenderung lebay sih. yaudah lah terima aja. cuma suka lucu kalo lg sadar btapa alaynya akuu(???) #maafnyampah

Do you like or dislike spicy food?

love it very much, but bcs of my healthy life, i rarely eat it, i just eat in when i'm in badmood / underpressed nyahahah

Next

Language: English