Ask @khairoool:

khairul sayang. diskraib

fad
Oh hai padil Well, fadhil zailani. Dia ni dulu la salle sekarang high school dulu rapat sekarang pun rapat. Selalu duduk dengan dia dalam bas kalau pergi mana mana. Dia tinggi. Hensem orangnya. Dia lah yang mula mula edit guna picsart inspired by amanlaaa katanya. Terlalu obses dengan minat dia. Dia ni dak dak COC. Hebak dia dalam game ni. Dia prs high school hahahaha ketua kumpulan 11 eh? lupaaa. Dak dak pkbm dia neh. Hoki jugak. Dia ni rajin lah senang cerita. Rajin melibatkan diri dalam aktiviti cenggini. Wahai fadhil, rajin rajinlah study. Tahun depan spm. Hahaha. Emmmm apa lagi? Dia nejjay's dan aina's. Kbyee

View more

describe yasmin panjang tidak kurang 200 patah perkataan

eleh. dia en gedik hahaha. dia minat barbie. dia minat hesh syekul mujikel. zac efron katanya. dia gojes katanya lagi. dia alim, dah berubah juga katanya. hahaha dia emmm emmm ipon. diaa suk pakai filter candy lately ni. suka nyanyi tapi dah stop sebab aurat tapi tapi semua tu dusta. soat kejap je. tatau baca apa. emmm. pe lagi?

View more

Next