Ask @khairoool:

Idzwan
Latest answers

High heels or sneakers?

high heels 💁🏻

View more

hai, nak tanya. apa yg patut kita tulis utk 50 patah perkataan mengapa memohon program diploma di ppum? atau ada tips?

Aminah Rohaili

hai, mungkin boleh bagitau sikit sikit minat sehingga cenderung untuk mohon program tersebut. ataupun sebab peluang pekerjaan yang terjamin. harap membantu. maaf lewat

View more

Berikan nama penuh anda.

Khairul Idzwan Bin Kamarruzaman

View more

Do you love me?

yes i do <3

View more

good morning

goodmorning :D

View more

HAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHA ب b tapaiiiii

describe ajiilah murni murni ahaha

gendut kbye

View more

awak rasa saya comel tak?

comel sngat sangat. melting saya

View more

Boy, is ur name tapai? cz TAPAIyah cakap u mmg kacak . xoxo bye

aziilah

okay thanks jilah

View more

If you could have any car you wanted, what kind of car would you get?

sports car muahahha

View more

1.a) Sape orang paling pelik yang kau pernah kenal dekat asrama ? Nyatakan satu .

Aziilah hu9836

View more

weh kau sehat???

Alhamulillah sihat aja

View more

How to find true love?

We don't find true love because true love comes naturally. Cehhh ayat.

View more

keirol tapei . ssup

aziilah

Yawww

View more

khairul sayang. diskraib

fad

Oh hai padil Well, fadhil zailani. Dia ni dulu la salle sekarang high school dulu rapat sekarang pun rapat. Selalu duduk dengan dia dalam bas kalau pergi mana mana. Dia tinggi. Hensem orangnya. Dia lah yang mula mula edit guna picsart inspired by amanlaaa katanya. Terlalu obses dengan minat dia. Dia ni dak dak COC. Hebak dia dalam game ni. Dia prs high school hahahaha ketua kumpulan 11 eh? lupaaa. Dak dak pkbm dia neh. Hoki jugak. Dia ni rajin lah senang cerita. Rajin melibatkan diri dalam aktiviti cenggini. Wahai fadhil, rajin rajinlah study. Tahun depan spm. Hahaha. Emmmm apa lagi? Dia nejjay's dan aina's. Kbyee

View more

If you had a boat, what would you name it?

yakdn ahahaha jk

View more

halim pe cita ?

halim? Kenapa tanya diriku? Tanyalah empunya badan.

View more

describe asoo ( anak ustazah ) . panjang lebar .

ehhh ehh ahahaha (anak ustazah) dia emm dia emm haaa tinggi!

View more

describe yasmin panjang tidak kurang 200 patah perkataan

eleh. dia en gedik hahaha. dia minat barbie. dia minat hesh syekul mujikel. zac efron katanya. dia gojes katanya lagi. dia alim, dah berubah juga katanya. hahaha dia emmm emmm ipon. diaa suk pakai filter candy lately ni. suka nyanyi tapi dah stop sebab aurat tapi tapi semua tu dusta. soat kejap je. tatau baca apa. emmm. pe lagi?

View more

describe panjang2

nak describe siapa? hahaha

View more

Hiiiii

Sabrina Manja

Hai Sabrina *waves*

View more

describe soulmate anda yang lawa ni

hm. soulmate? siapa eh? hahaha. nak describe satu je. dia en en. minat en en HSM. hahahahaha

View more

tapai dak dak ipon ceben ausie

eh eh? hahaha

View more

tapai, malam ni bagi nightwish weh haha

hm, malam nanti eh?

View more

describe pella patt haha ((bosan)) nak pepanjang tau hahaha

pepanjang? Tak reti hhhaha. Pelalalala. Hm Shafila Sulaiman. Happy go lucky, sporting, gila, atlet ni. Hebat sukan. Hahahaha.

View more

Loading…