Ask @kittykimah:

Happy Birthday To You! Happy Birthday To You! Happy Birthday To Youuuuuuuuu! Happy Birthday To You! 🎂🎉🎁 May you succeed in life and hereafter 😊 And may Allah protects you from evil and harm 😇 Don't give up 💪🌻

Aamiin aamiin wa iyyak~ thank youu 😇😇😇
May Allah bless you and your family always 😄 in shaa Allah will remember 💪🏻😇💫

View more

Bila kita rasa diri kite nih susah ...belajar lh utk lihat org sekeliling kite ...mungkin ada lagi yg susah drpd kite ...bersyukur adalh perkara yg paling patut kau lakukn ...huhu...

Niceee. ;)
Bila kta bersyukur yakinlah pasti akan bertambah nikmat tu. Nikmat bkn sekadar dri segi harta tp juga dri segi kesihatan, keluarga n etc

View more

Benda yang berharga ni susah nak dapat kan? Macam ni lah, kenapa kita hargai sangat benda tu bila kita dah dapat? Sebab kita dah tempuh susah payah liku liku perjalanan kehidupan kita untuk dapatkan sesuatu. Sanggup tak nak melepaskan? Lepas kita dah lalui macam macan? Mestilah tak kan?

Yeah. Mcm kesihatan. Rmai tk sedar kesihatan tu berharga smpi dia hilang kesihatan tu. Smpi dia sakit, bru dia sedar betapa berharganya kesihatan tu. Tnpa kesihatan, apapun tkle buat. Mungkin bole tp terhad:')

View more

Salaam,, baru tadi ternampak ig story sis kata kalau nak share pape masalah boleh dm je kan huhu. So tgh wondering if you would be willing to help me out ke ape :( Ana lelaki so minta maaf and mafhum sangat2 kalau anti perlu reject ke ape. Allah yubaarik feek

Wa'alaikumussalam warahmatullah. Can can sure. Just dm me aites in shaa allah will help the best i can. Its ok we could just talk formally.

View more

If you had been in suffers, I am currently in one now...

Seek Allah's help. Tell him everything u feel eventho He already knows. Empty your heart by doing that :)
Cry if u need to. Begging Him some strength. May Allah eases ur affairs, May Allah lessen your burden. May Allah strengthen you. May Allah washes away your sadness. 😊

View more

Next