@knigoljubitelka

knigoljubitelka

Ask @knigoljubitelka

Какви типови книги читаш? Дали и историски?

Од историски сега брзо ја прочитав Хирем московската наложница и ми се допадна,најчесто се тоа трилери,романси и мистерија поретко историски

+ 5 💬 messages

read all

preporaka za dobra kniga procitana vo posledno vreme?

Куќата со жолтата фасада топла препорака

Kako se najbolje osvetiti dugogodisnjoj devojci za varanje sve te godine?

Нема потреба за одмазна верувај ми,остави на времето тоа само ќе и покаже што изгубила,доколку и се одмаздиш ќе се спуштиш на нејзино ниво,а мислам дека не е вредно

bi se zrtvuval za devojkata so ja sakash hahahahah?

Darij Jan
Јас сум девојка но доколку ме прашаш дали би се жртвувала за саканиот секако дека да,во љубовта секогаш има жрвти исто како и во војната❤️

Language: English