Ask @langskii:

How many people do you consider your "best friends?"

You can count it with only one hand

View more

What says "autumn" to you? For me, Pumpkin spice Cliff bars, Starbucks, lip balm and assorted cold essentials spell an oncoming fall.

Wow
The perks of living in the nontropical area

View more

do you cook well? ??

I can boil water
Does that count?

View more

I have time

None of us did
We all trapped in the unstoppable stream of time

View more

nicest person on ask??

I can never decide
IMO, every social media that used by people are basically a mask. People posted only things that they wanted others to see
So if you ask me who is the nicest person on any social media, I'll never have the answer

View more

Like anyone?

I'm a bit ashamed to admit it,
but I do

View more

unpopular opinions:

Faith-based solution for your daily problems is just a placebo effect. Nothing more or less

View more

What's the first thing you notice in a person of the opposite gender?

Sometimes her face
Sometimes her eyes

View more

Favorite 5 people on ASKfm ?

@Rawrsuli
The science guy. Menjelaskan sains dengan bahasa yang cukup sederhana menurutku. You like astronomy? Take a look at this guy's answers
.
@Greschinov
Dia adalah definisi dari seorang muslim yang berwawasan luas. Keras kalo sedang menghadapi inlander jahilliyah
.
@agnosindo
Wanna take a look about your beliefs from different perspective? Here you go. And oh, you can ask about science things too
.
@Ask_Perspektif
Akun yang mendidik dan menarik. Akun ini selalu berbagi pengetahuanyang menarik dan selalu mengajak para pembaca untuk selalu berpikir kritis, sesuai motto mereka "Think critically, share the knowledge"
.
empat aja deh, kan gue orangnya rebel. Selain keempat user di atas, sebenarnya masih ada banyak lagi. You guys are awesome

View more

what is your favorite song at the moment? #DubtrackFM

How did you feel when you woke up?

Ciye senin depan udh smt 2 aja:')

hahahaha, iya nih
semangkaa!

View more

Im totally fine langskii!!!

tracy anabella
baghoos
kalo gak mau shakitin, jangan mau dishakitin

View more

Woi langskiii

tracy anabella
TRACCYYYY
wazup? wasap?
sudah lama tak berjumpa bu dokter

View more

What would you ask the President?

pak presiden kan gak maenan askfm

View more

galak amat sih kak sama anonnya :(

Riska A R
anon sokap?
kan w ask w sendokir
hwhwhwhwhw

View more

Why is the sky blue?

kalo warna item tandanya ya udah malem
gitu aja repot

View more

First few likers get a follow?

NO!

View more

Hai lang ini adetta wkwkwkkw

Hai dett ini gilang wkwkwkkw

View more

*kemakan trend kyaaaa* *send it to my following* Well, could you please write 5 question that the answers are me? Trolololol thankz anywayyy!

Nadya Aliza
siapa yang dulu pernah masuk sekolah dasar yang sama dengan eug?
sokap yang lulusan 255?
siapa yang sma nya tetanggan dengan urang di duren sawit?
sokap yang sekarang menjadi mahasisa UI?
siapa.. yang nanya?
lija

View more

Who is the funniest comedian?

hidup ini udah lucu kok

View more

sekedar iseng2 berhadiah.. what is your first impression of me? could you describe me in one word? kalo gabisa sih gak satu kata juga tak apa EHEHE

Nadya Aliza
einzigartig

View more

5 questions yang jawabannya saya!! Hwhwh

Astrid Avanda P.
siapa yang dulu 'rumah keduaku'-nya sama kayak gue?
siapa yang dulu putus - namun dengan bodohnya dirayakan oleh gue dan arya
siapa yang dari dulu; sekarang; dan kemudian, yang selalu gue juluki si Sapi?
sokap sih yang sekarang ngehitz di askfm?
siapa yang sekarang menjadi mahasisa psikologi?
astwrid
heuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheuheu

View more

hai lang wkwkwkwk

Sumando Siahaan
tumben nyapa
berarti ada maunya
ada pisang di balik kulit

View more

Post some funny animated GIF.

Next
  • 119
    Posts
  • 49
    Likes

About gils:

tidak jelas