Ask @loll4:

Describe your life in five words?

well, i live in awesomeness 😎

View more

Why is the sky blue?

because when it turn black that's mean it's night and we need to sleep yass

View more

Would you rather go to a music festival, have fun and sleep in a tent, or stay home, watch TV series and have some tasty snacks?

if you mean by that music festival is justin bieber concert or to meet collins family so yass. bae always on top of everything doh πŸ˜‚πŸ™Š

View more

bloop bloop

Princess Serra
wow 10days ago wow πŸ‘€

View more

If you were really hungry, really exhausted, AND really gross, what would you do first β€” eat, nap, or shower?

dont you think take a nap is the best πŸ™†πŸ». haha

View more

What’s one fashion trend you hope to never see again?

TURBAN .
huhuhuh, that's soo ugly tho 😩😩

View more

describe her >>>>

Somebody
husna sabri is a clever girl malaysia . HAHAHAHAHAHAHA . not so tall but doesn't mean she's short , skinny and has more than one mouth . lol . tbvh , fisttime kenal ofcourse la form one tapi aku tak ingat bila firsttime aku borak dengan dia tanpa rasa awkward . huhu . i like sembang dengan dia yg aku tak pasti hapa benda yg aku nk cakap sbb alhamdulillah dia org yg sabar dan akan dengar je apa yg aku nak merepek tu . kehkeh . bila belajar aku suka tengok buku dia , baca jawapan dia dan kadang tu sbb nak copy or cari inspiration kononnya . haha .
dulu aku pernah mimpi dia , time tu dia tidur kat dorm dia n aku kejutkan dia sbb aku nk pergi mana ntah tapi dia tak bangun . kat luar dorm tu , masyi jerit suruh aku cepat . last attempt , aku gegarkan badan dia tapi dia tidur mati . hahahaha . aku pun keluar dgn perasaan berat hatinya kejar masyi yg dh tinggalkan aku tu .
esoknya , belajar macam biasa tibatiba anis safira kata mak aku datang nak jumpa . terkejut lawak apa dia hadapkan kat akh ni . rupanya memang betul mom dh ada kat luar . patutla aku tak sedap hati dengan mimpi tu . huhu . masyi tu pun mmg betulbetul dh tinggalkan aku jauh ke pahang . huhu πŸ˜ͺπŸ˜”

View more

Would you rather only be able to whisper or only be able to shout?

my ears always don't get it right . i may giveup to stay focused on what people gonna say πŸ’

View more

What is your favorite hobby?

get confused for minutes and let it go like that's not my probs

View more

What is your favourite line from a movie?

"nahh , you shut up "

View more

What question do you ask yourself a lot?

when you wanna moveon, dude . they never care what's you worrying about . it's just a waste tho

View more

Which is your favorite song?

I'll show you by justin . seriously people should hear this song and stop be judgemental thou .

View more

What cheesey song do you have memorized?

"you know you love me , i know you care "
lol . i miss that song thou :')

View more

saya nak mintak maaf . harap dimaafkan .

based on what you have done la . manabulih senang-senang maafkan . lol

View more

If you had to dye your hair and keep the color for the next five years, what color would you choose?

light purple πŸ˜‚πŸ˜‚lawo kut . tapi ai bukan freehair so useless la dye takleh tayang . lol

View more

knock knock knock

*open the door*
selamat datengg :)

View more

ada jonghyun cnblue tapi dia bkn heroin. heronya sape entah nama tak popular tapi boleh tahan handsome hihik pastu heroin dia seolhyun aoa. cite pasal vampire hehe

ai dah recommend kat kakak ai dah . kalau rajin ai join la kut . eheh

View more

haritu tertengok orange marmalade kat kbs uhuhu mcm best.

ada siapa-siapa yang menarik? lol . i donno la , jarang dah tengok drama ni and i kennot la tengok drama kbs , macam takda chemistry . lol

View more

kalau nak beli buku mcm i tu , bolehlah ushar insta debookroom

shopping lagi la aku lepas ni . hiks . tunggu nextmonth la kut , sekarang kastam ada buat spotcheck kat poslaju . bahaya kalau parcel i cicir nanti . lol

View more

yanaaa u layan kdrama ke tak eh

depend siapa actornya la . lol . why ?

View more

Agreed with your opinion! Thanks! Haaa u sedih mengapa

that's just a part of my feeling that I cant rip it off la . lol

View more

I plan nak buat start buat hw malam ni. Bukak tab, nak cari nota ringkas utk buat nota tapi lain pula arah tujunya. Can you counsel me?

nak jadi pelajar cemerlang , effort mesti lebih :) hm . itu orang selalu sebut-sebutkan . tapi cuba kau fikir secara rasional , pelajar yang last minute tu effortnya berganda lebih banyak sebenarnya kerana dia gigih dan sanggup bersengkang mata untuk menyelesaikan tanggungjawab dia . haha . itaktahu nak motivate apa kat you tapi i sarankan you pergi tidur dan start keja esok . percayalah , malam ni takkanlah you boleh concenterate dengan godaan nafsu durjana ini T.T huhuhu , i so sad lah .

View more

Ingatkan i sorang je yg menggelabah tak siap hw hUhU

sebenarnya ., i tak menggelabah pun . esok baru on mood gelabah tu . ehe

View more

U dah siap hw ke u

anon mana yang jahat sangat tanya soalan ni T.T

View more

ape maksod mak kau hijau -.-

kisah dua orang budak bergaduh sambil mengejek . hm , I think he's too rude but aku tak tahu kenapa bila podol buat vine benda tu rasa lawak sangat -.-

View more

Next
  • 662
    Posts
  • 729
    Likes

About yyaaa;:

gosh I'm here again
online whatsapp lel