Ask @loll4:

describe her >>>>

Somebody
husna sabri is a clever girl malaysia . HAHAHAHAHAHAHA . not so tall but doesn't mean she's short , skinny and has more than one mouth . lol . tbvh , fisttime kenal ofcourse la form one tapi aku tak ingat bila firsttime aku borak dengan dia tanpa rasa awkward . huhu . i like sembang dengan dia yg aku tak pasti hapa benda yg aku nk cakap sbb alhamdulillah dia org yg sabar dan akan dengar je apa yg aku nak merepek tu . kehkeh . bila belajar aku suka tengok buku dia , baca jawapan dia dan kadang tu sbb nak copy or cari inspiration kononnya . haha .
dulu aku pernah mimpi dia , time tu dia tidur kat dorm dia n aku kejutkan dia sbb aku nk pergi mana ntah tapi dia tak bangun . kat luar dorm tu , masyi jerit suruh aku cepat . last attempt , aku gegarkan badan dia tapi dia tidur mati . hahahaha . aku pun keluar dgn perasaan berat hatinya kejar masyi yg dh tinggalkan aku tu .
esoknya , belajar macam biasa tibatiba anis safira kata mak aku datang nak jumpa . terkejut lawak apa dia hadapkan kat akh ni . rupanya memang betul mom dh ada kat luar . patutla aku tak sedap hati dengan mimpi tu . huhu . masyi tu pun mmg betulbetul dh tinggalkan aku jauh ke pahang . huhu πŸ˜ͺπŸ˜”

View more

I plan nak buat start buat hw malam ni. Bukak tab, nak cari nota ringkas utk buat nota tapi lain pula arah tujunya. Can you counsel me?

nak jadi pelajar cemerlang , effort mesti lebih :) hm . itu orang selalu sebut-sebutkan . tapi cuba kau fikir secara rasional , pelajar yang last minute tu effortnya berganda lebih banyak sebenarnya kerana dia gigih dan sanggup bersengkang mata untuk menyelesaikan tanggungjawab dia . haha . itaktahu nak motivate apa kat you tapi i sarankan you pergi tidur dan start keja esok . percayalah , malam ni takkanlah you boleh concenterate dengan godaan nafsu durjana ini T.T huhuhu , i so sad lah .

View more

Next