Ask @madymardya:

◀ ɐɐɥɔɐ #KG94
Latest answers

What's The Meaning Of Life?

Ăkū Ŝtātĭk

wuuu soklan. Life; direct translate dia kehidupan. lulssss. kalau dari sudut Islamik, kehidupan tu tentang mencari dunia untuk akhirat. kehidupan ni luas makna dia. tapi bagi iolls, dalam kehidupan ni banyak benda kita kena redha sebab tak semua apa yang kita nak kita dapat. tapi, yakinlahh Allah takkan tarik sesuatu melainkan digantikan dengan sesuatu yang lebih baik :* panjang gilaa jawapan. har har har. ambik. nak tau sangat.

View more

hi

Jo

hai. *after 3 months ago*

View more

esok ade potluck. nak bawak apa ye???

bawak perut yang kosong :3

View more

korang rasa gst tu buat kita untung atau makin terbeban??

siyes talk. beban wehh. taktau celah mana untung. menteri yelaaa untung gaji besar makin besar. kita hat rakyat nihh, dah miskin jadik makin miskin. pfffft.

View more

crush tu ape?? crusher run k?

crush atau dalam ejaan melayu bakunya 'kerashhh' ialah sejenis makhluk yang mungkin kau tak pernah cakap pon dengan dia tapi kau suka gilaaa kat dia. ehehhh.

View more

bile nk kawen hehe

bulan 12. tahun bila taktau. har har harr. kbai :P

View more

Happy Deepavali . Hahs :)

imhazrina_

hahahaa. sori baru baca lepas lapan bulan kena wish. huks :P

View more

Hai :) intro?

imhazrina_

hai, dhia, 21 :) hby?

View more

What was the last thing you regret buying?

shawl hitam cotton viscose , beli online rituhhh . sumpah jarang . kalah jarang tudung bawal . nyesal gilerrrrr aku beli . sobsssss T_T

taktahu pon material tuu jarang .

View more

What's the most interesting object in your room?

lappy aku ahh . interesting sangat . sampai tak terbuat esaimen aku ni haaa .

View more

How do you know when you're in love?

hmm . bila ek ? bila aku dah mula malu kat someone . dan nak sembang dengan dia pun dah tak selesa . yelaaa . malu kot :'3

View more

What is the best thing about being your age?

bebas .

View more

Are you a shopaholic?

sangaaaaaat boleh tak ? maaf bakal hubby :*

View more

If you could go on a roadtrip with any person, who would you choose and where would you go?

crush . ge rumah mak dia laa . hahaha :3

View more

kenapa semua orang nak tahu sangat pasal havoc

ni kesan dari lagu havoc laaa ni . dah jadi trending sekaranggg :D

View more

"Dan ada satu lagi soalan. Adik saya cakap havoc tu malapetaka. Betul ke havoc tu malapetaka"?♡♥♡♥♡♥♡

betul sayangg :)

View more

Kalau maksud havoc tu huru hara apa pulak maksud malapetaka"?

havoc tuu banyak maksud . malapetaka pun havoc jugakk .

View more

hai kak cantek :3

Jaty

yeee adik comeiii ^^

View more

follow aku ya nanti aku follback

nurul azizah

oke . done !

View more

hye, kalau saya follow awk, awk akn follow balik tak?

sure . kenapa tidak . hee :)

View more

anda single eh ?hahakk

single ? HAHA . dah berpunya . selamanya milik Allah :'D

View more

deeya makan pe pagi tadi >_<

oke , deeya lambat baca soalan ni . deeya jarang sarapan . HAHA xD

View more

Blog ni tak de shoutbox ke,saya yg x nmpk?

adaa . kat bawah followers . cer scroll lagi xD

View more

Loading…

About ◀ ɐɐɥɔɐ #KG94:

Once I've start loving someone, it's hard to stop.

Malaysia