Ask @maitrikka:

Maitri Anjani
Latest answers

Kalo kamu dikasi pilihan terakhir untuk hidup bersama dengan cowo yg super duper egois, kamu bersedia? Why?

Uh, my choice would not be based solely on how huge his head is. If you think this sort of decision takes only one part out of a hundred particles inside a human body- then I think I'll pass on this question.

View more

Hm well.. orang egois cenderung untuk memcapai apa yg dia inginkan tanpa melihat kondisi orang sekitarnya. Tidak melihat apakah orang lain suka atau tidak dengan perilakunya. Soal hubungan serius, ya gitu..

I still don't get the correlation mate.

View more

Menurutmu apa mungkin seorang cowo yg super duper egois nya bisa menjalin hubungan serius dengan seorang cewe?

Apa hubungannya ego dan keseriusan?

View more

Gue kasih lu perhatian lebih tp lu kurang kasih perhatian ke gue. Perhatian kita ga balance kyk persamaan akuntansi 👻

sapa neh

View more

Could you recommend some good west series?

If you meant western series, here ye go:
1. Game Of Thrones (obviously)
2. Stranger Things
3. The Handmaid's Tale
4. Adventure Time
5. Steven Universe
6. American Gods
7. Twin Peaks

That's all I can think of at the moment, so.

View more

Menurut lo buku apa yg recommended buat nambah wawasan, pengetahuan, dan pengembangan diri? List judul bukunya donk..

Here are some:

1. The Alchemist - Paulo Coelho
2. Be The Worst You Can Be - Charles Saatchi
3. Veronika Decides to Die - Paulo Coelho
4. Mr. Penumbra's 24 hour Bookstore - Robin Sloan
5. Fahrenheit 451 - Ray Bradbury

View more

What's one thing most people don't know about you?

Most people have no clue that I am actually a nice person and I'm not a ball of fury all the time, so.

View more

Do you wear any jewelry?

I am a sucker for rings and bracelets, I'll tell you that.

View more

Kenapa ya akhir2 ini bertemu dengan seorang pria ya sebut saja eksekutif muda yg menarik, dewasa, dan layak dijadikan calon suami, tapi.. bbrp pria tsb baru saja atau sudah beristri bahkan memiliki anak. Apakah salah jika mengagumi sosok mrk? Kenapa yg menarik itu sudah milik orang lain?? Why??? 😔

Bedakan mengagumi dan menginginkan.

View more

What do your doodles look like?

Like a dull mix of bad breakfasts and impulsive mini clips.

View more

What is your biggest fear or worry?

f a i
l u
r
e

View more

Which exotic place would you love to visit?

Mexico.

View more

Kan skrg pacaran sesama jenis udh menular gila2an grgr pergaulan yg salah itu, apa pendapat kamu soal pacaran sesama jenis? Kayak misalnya tomboy yg gayanya bnr2 mirip bgt cowo pacaran sm cewe tulen, kasian ortunya masa udh ngebesarin anak cewenya untuk pcrn dgn seorg tomboy..

It's the 21st Century and I feel like this sort of question is really getting out of style.

View more

Dewasa dalam dunia kerja itu menurutmu yang seperti apa sih?

I'll let you know where I get there.

View more

lebih suka upload apa kalau di medsos? in path, ig, or else?

i honestly never think twice before posting basically anything on social media. i upload whatever shit that's within my range at least 2-3 times a day and i guess that makes me an annoying bean. but yeah, whatever serves me good.

View more

What was the last book you read?

stephen king's Bazaar of Bad Dreams.
i don't need to tell you how awesome it is and what makes it so, but i can tell you that it was beyond satisfying.

View more

Orang dikatakan udah dewasa itu menurutmu yang seperti apa?

maturity is when you know what works for you and what doesn't, without losing touch with your environment. maturity is when you do what works for you and not care if anyone likes it.

View more

What are you busy with today?

.....my plate's basically bursting with food crumbs and stains i don't even know where to begin.

View more

What motivates you to get up on Monday morning?

the idea of being closer to sleeping on a monday night

View more

Masih ada kah orang yang baiknya tuh tulus, apa adanya dan bisa menerima kekurangan orang lain? Baik di pekerjaan, or else. Ataukah sekarang jaman dimana orang baiknya di depan, terus ngomongin/ ngejelekin di belakang?

populasi orang di dunia ini kebetulan banyak banget gue gak tau each and every one of them. i'm sure there's still some good people out there; we're all capable of doing good.
i guess what we do and how we treat people has a lot to do with the circumstances we are strained upon and we are all constantly fighting our own demons.
you never know, basically. i can't say.

View more

What is the weirdest word in your language?

Cameuh.

View more

Cie bentar lagi tobat dan mendekatan diri pada allah?

sedang menunggu panggilan tks

View more

Who would you cast to play you in a movie?

probably definitely aubrey plaza

View more

Apakah iphone yang hilang bisa kembali ke pemiliknya lagi ? Bagaimana caranya??

tawakal

View more

You are my future

Death is your future.

View more

Loading…