Ask @mariatulhazwa:

What sound annoys you the most?

Bila classmates especially boy panggil - panggil nama aku , tapi bila dah toleh . Die orang just senyum - senyum je . -.- Lagi - lagi kalau die orang panggil nama "Mariati" secara berjemaah .

View more

What was the most important event of 2012?

Celebrate birthday dengan kawan-kawan . Tak pernah miss satu birthday pun antara kite orang . I hope these event never end . Will miss all of them . 2-3 orang dari kami kena tendang sekolah sangat sedih !! :// Harap kite org tak lost contact lepas nie walaupun berlainan sekolah :') Shaza , Nisa , Bydut , Nabilah , Fatin , Syaffa , Syahidah , Arbainna , Farhana :* and me . xD

View more

katekanlah anda terpaksa memilih antara persahabatan atau persahabatan..yang manakah anda akan pilih? bagi sbab.. XD

Saya akan pilih persahabatan sebab ..................... soalan yang awak tuju kat saya cuma ada satu pilihan je iaitu persahabatan dan persahabatan . >.< hahaha

View more

If you could have anything you want for dinner tonight, what would you have?

Aku belum pikir nak makan ape . Kenapa kau tanya ? Nak suapkan aku ke -_- Ape-ape asalkn kenyang ~ HaHaHa

View more

Next