Ask @mashimashis:

Noor Hashimah Bt Kamaruzaman
Latest answers

Jika kamu boleh bertutur dalam apa-apa 3 bahasa dengan sempurna, apakah bahasa tersebut?

cina, perancis,arab

View more

Siapakah orang paling melucukan yang kamu kenali?

atikah musa

View more

Berapa kerap kamu mendengar radio? Apakah stesen radio kegemaran kamu?

everyday. Ikim fm *tipu

View more

Apakah yang kamu akan syorkan kepada semua orang untuk mencuba?

aiskrim mango kat Hanbing,Bangsar

View more

Apakah filem terbaik yang kamu telah tonton baru-baru ini?

LION *i cried

View more

Ada sesiapa yang pernah mengkhianati kamu dalam hidup?

setakat ni takde sebab kami semua berukhwah kerana Allah :) maka khianat mengkhianati susah nak berlaku, manis ukhwah ni cubalah bina :)

View more

Apakah peringkat umur yang kamu takuti?

----->remaja <----

View more

Apakah yang membuatkan kamu paling teruja sekarang?

HIM

View more

KAU TAHU TAK SITI ZULAIKHA ZULKIFLI TU CANTIK GILA

ooo baru tau.. tenkiuuu sebab bgtau

View more

Berapa lama kamu perlu tidur untuk kekal sihat?

normally 8hour, but in student life, theres no meaning "tidur untuk sihat" anymore at least 4-5 hour is enough :))))))))) #fisabilillah Allahu

View more

Apakah nasihat paling teruk yang pernah kamu terima?

for me, nasihat is = amar makruf nahi mugkar, unless kalau org tu nasihat "kau patut kapel" so tu bukan kategori nasihat, but can you explain to me, what kind of nasihat yg teruk ? saya confused actually -.-''

View more

Adakah kamu peduli tentang apa yang orang lain fikirkan tentang kamu?

sometimes yes, so that anything wrong with me i can correct it back to become a better person :)))) in sya Allah

View more

Apakah majalah yang kamu baca?

synergy!!!!!!!!!

View more

Apakah filem bagus yang kamu kali terakhir menonton?

kami histeria, especially tag line cik lang "uuuui~~~ "

View more

Siapakah bintang filem yang kamu paling ingin bertemu?

iron man, aku nak tgk hebat sgt ke dia tu ? wakaka

View more

Dengan siapakah kamu akan paling suka untuk terperangkap di dalam lif?

drama apa ini ?

View more

Apakah muzik yang kamu lebih suka: Pop, Rap, RnB atau Rock?

nasyid and zikrullah :))

View more

Apa yang ada di bawah katil kamu?

nothing.. weeeh, tolong la percaya... pleaseeeee am beggggggggggg *TROLOL

View more

Apakah pengalaman yang paling menakutkan dalam hidup kamu?

I see the doctor sewing my hand, and the pieces of glass was in my palm, and till now I can feel the pain urgghhhh

View more

Apabila rumah kamu terputus bekalan elektrik, apakah perkara pertama yang kamu rasa diperlukan?

du'a minta perlindungan Allah, then cari torchlight :))))

View more

Apakah majalah kegemaran kamu?

tak tetap pendirian, sat majalah tu sat suka majalah ni -.-''

View more

Siapakah pelakon kegemaran kamu?

dulu yes aku admit aku minat certain pelakon, but then I realize why should I be interested who never build a barrier between non mahram and ignore the prohibition of Allah, our Khaliq, Allahu

View more

Jika kamu tahu yang kamu hanya tinggal sehari untuk hidup, bagaimanakah kamu akan menghabiskannya?

"Tanamlah bibit pohon yang ada di tangan mu sekarang juga, meski besok kiamat. Allah akan tetap memperhitungkan pahalanya.” -hadith Rasulullah

View more

Jika kamu boleh tinggal di mana-mana sahaja di dunia sepanjang tahun depan, ke manakah kamu akan pergi?

rumah sendiri for sure

View more

Lihat ke dalam cermin. Apa yang kamu nampak?

perli aku lettuuuuwwwwwwwwwwww --''

View more

Loading…

About Noor Hashimah Bt Kamaruzaman:

shima-exstudent MRSM PH-lepasan SPM 2013-Islm is my deen and Allah is everything for me :')

Seri Manjung, Perak