Ask @MeIsAin:

Siapa tahu nak buat rayuan upu? Pls help i nak tolong kawan i 😭

Tak tahu sorry... Tapi yang I tahu kita hanya boleh buat rayuan only if klau kita tak dapat APA apa tawaran. Kalau your friend dapat tawaran tapi tak minat course tu then takboleh buat rayuan unless you try walk in direct Ke universities tersebut. Maaf kalau Salah info sebab saya pun kurang arif mengenai perkara ni.

View more

tq kpd sespe yg bce ni,sbb aq rse loner gile skang ni.cmni,aq ade kwn,kitorg ni rpt la jgk,but klmarin,aq mesj die bnyk smpai gna voice message,tpi satu pun die x seen.rupenye die hang ngn kngkawan yg lain.aq rse sdih sbb kne ignore mcmtuh,dah tahu busy tu bagila tahu ni x seen pon tidak..sedeh ar..

Sedih Gila wehhh dah La tak payah la kawan dengan orang macam tu :((( eee sedihla

View more

I'm legit at my lowest point. I feel like it's better for me to just disappear. I feel so lonely and I feel like nobody's supporting me. it's like I am alone in this world and deserve to be like this. I have no one to talk to and can you guys help me with some motivational advice bcs I'm only 17 😟

I'm sorry you feel that way... :((( I somehow can also relate with your situation. I'm glad that you try to seek help to feel better. You did a great job!!! Please don't let your negative thoughts win you. Everyone deserves to be happy. I wish you love and happiness. Things will get better, stay strong❤ remember, you are not alone:)))))

View more

Next