Ask @mewmewmelody:

Mozes da postavis ovu sliku koja ti stoji na profilni?

Izvini, ali sad sam na telefonu & ne mogu je skinuti, a obrisala sam je. Pokusaj da je skines preko kompa/laptopa ♡

View more

Jel World of winx nastavak Winx,ili se World of winx moze gledati bez gledanja Winx?

"World of Winx" je spin-off od Winxa. Nisam ga gledala,ali koliko sam procitala moze se gledati bez gledanja Winx-a. World of Winx ima 2 sezone u kojima se one vrate u Gardeniju i tamo pronalaze decu sa raznovrsnim talentima, a svoj identitet kriju pomocu svoje transformacije. U prvoj sezoni imaju Dreamix transformaciju, a u drugoj Onyrix.. ♡

View more

Kako da dobijam više pitanja na asku o savetima? Kako da me ljudi primete? ❣

Pa ne znam kako da dobijas vise pitanja, ali trudi se da budes aktivna, da si uvek tu kome god zatrebas, da dajes dobre, precizne & ne preobimne odgovore. A ako bas nemas pitanja uvek mozes da pitas nekog za x-x pitanja & to je kako mozes da dobijes i ti pitanja i taj neko i da ste oboje na dobitku ♡

View more

Ja bih se htjela oblacit onako grunge,devedesete,meni je to savrseno nes.Al problem je sto takvih stvari nema za kupit ovdje kod mene,jedino ako odem u Zagreb,a nejdem bas tak cesto,pa ako moze par trgovina s takvom odjecom ili nozda neki sajt?Bezveze mi sto ljudi ovdje ne kuze sta je fora iSudeOdma

Ne znam stvarno. Nisam iz Zagreba, a i ne kupujem takvu odecu pa ne znam ♡

View more

Jaok kako mi je drago sto sam naletela na ovaj ask cim sam ga videla odmah sam se vratila u detinjstvo obozavala sam da gledam anime a i sad gi gledam moj je bio naj znaci najbolji mjau mjau mackice,Jugio u njega sam se i ja zaljubila heheh pa svako ko gleda anime sigurno ce se zaljubiti u nekoga ?

Hahha da, bas tako. Mislim da animei prave prelepe likove & bukvalno u svakom kom sam gledala nadjem nekog tako 'wow', nebitno da li je musko ili zensko ♡

View more

Jaoj kako mi je drago što sam naletela na ovaj ask, tačno sam se vratila u detinjstvo 🌈💖 Kaito mi je bio prva ljubav hahaha😁 Koja ti je omiljena princeza sirena, a koja mjau mjau mačkica?

Hej, hvala mnogo na divnim recima. To je kao prvo.
Kao drugo, i meni je Kaito svakako jedna od ljubavi [mislim da svi imaju neku ljubav iz crtaca haha], ali meni je prvi bio Jugio hehe. Omiljena princeza mi je Lucija, dok je mjau mackica mozda Korina ♡

View more

Da li ce winx imati jos sezona?

Samo pod nazivom 'Winx' & winx koje mi znamo ne. Medjutim netflix je preuzeo seriju i napravio 'World of winx', za sada ima 2 sezone, a ocekuje se jos krajem 2018. godine ♡

View more

Sta te inspirisaloda napravis ask?

Videla sam da jedna devojka ima ask o crtacima & jos sam ranije gledala askove o animeima - stranim i nasim, i zelela sam da ja imam slican ask. Tako da sam napravila ask o nekim animeima & crtacima, mada mislim da nisu sad ni slicni po slikama koje dajemo i po odgovorima [sto i treba da bude tako, treba da svi budemo drugaciji i originalni]. I svakako mi je drago sto sam napravila ask i sto sam se pridruzila ovoj divnoj zajednici ♡

View more

Neka slika zoe i eliota HITNOO MI TREBAA

Izvini, tek sad odgovaram & nasla sam ovakvu jer ne mogu da nadjem iz neke epizode da je lepa i da nije mutna ♡

View more

Kako se zove onaj anime (crtic) sa andjelima i djavoluma? Gledala sam ga na TV-u ali nmg da se sjetim kako se zove?

Ne znam

View more

Sta mislis o blum i rivenu kao bar bili bi bas super ?

Ne znam. Ne volim Rivena kao lika & ne mislim da bi bio dobar par sa bilo kim [Cak ni Musom], a Bloom mi je bas super sa Skyem tako da ....♡

View more

Nešto o onoj zelenoj sireni?

Mislis na Rinu hahah. Pa njeno ime je Rina Toin, ona je princeza zelenog bisera i njeno kraljevstvo se nalazi u Severnom Atlantiku. Omiljena boja joj je zelena. Najbolje drugarice su joj Lucija, Henon & Noel. Prikazana je kao smirena, pametna, lepa devojka koja zeli da bude komicar. U nekoliko epizoda ima kako ona izvodi svoje komedije [ komedije sa ismevanjem sirena & duo Gica&Zekan]. Njen zivotni san je da ima Plazma TV sa ravnim ekranom & u prvoj sezoni dok L & H jure i sanjaju Kaita i Taroa, ona sanja o TV-u. U drugoj sezoni ona ima decka Masahira Hamazakija.... Ne znam sta jos ako te nesto posebno zanima slobodno pitaj ♡
[Jako mi je lepa ova slika]

View more

Next