Ask @mieeyo:

AHS
Latest answers

Marhaban ya ramadhan . Alhamdulillah ramadhan bakal tiba lagi . Semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan amalan diterima . 😊 chaiyokk !

syalee

In sha allah amin 😊

View more

Ramadhan kareem everyone!

Ramadhan kareem :)

View more

Alhamdulillah Its 1st Ramadan :D

Alhmdulillah :)

View more

Happy fasting :)

Happy fasting too :)

View more

Thanks again :) Yup penat banyak kot sebab banyak guna otak kena fikir,hafal apa semua hahaha

Welcome 😊 rina pun kena laa rehat juga. Jangan overthinking sangat okay.

View more

Macam mana boleh sampai 100 tu raa πŸ˜… tipu je budak ni.

View more

Tak pegi mana2 pun. Minggu ni exam week. Sebabtu penat sikit haha

Oh patutla πŸ˜… penat sebab mesti banyak berfikirkan rina. Mie pun macam tu laa even tak buat apa pun. Anyway goodluck rina, do your best πŸ’ͺ

View more

Putih do tgn u

Lighting too much maybe :)

View more

Lah goblin ke? Hehe. Alhamdulillah. Penat je sikit :'

Hehe yeap πŸ˜… penat ? Dari mana rina ?

View more

selamat malam 🌸

myr

Selamat malam :)

View more

Yang cartoon pegang payung tu cute je haha. Btw, mie sihat?

The goblin ? Hehe alhmdulillah mie sihat rina. Hby ? How's life ? :)

View more

I even put it as my header πŸ˜„ cantik sangat ^

Yien.

Wah terharunya mie aien πŸ˜…

View more

Lawa lah. Thanks mie :)

Hehe my pleasure rina :)

View more

Ingin mencintaimu sampai waktu itu tiba dimana engkau sudah benarΒ² utuh menjadi milik orang lain:" , walau nanti aku tau aku takan mampu menghadapi sebuah kenyataan pahit ini:' #Quotes Malam:)

Imajixx

Nice quote :)

View more

This πŸ™ˆ so simple.

View more

Hi mie! Lama tak tgk mie on

Amal

Hai amal, mie busy sikit sebab tu tak on :)

View more

Wah mie. Nice drawing! Amaal suka hehe

Amal

Thanks amal 😊

View more

Why.. Thankyou Mie ^^ it's cute πŸ˜„ I like it ~

Yien.

Happy tht you like it 😊

View more

Bro pandainya buat doodles! Nice doodles la bro! huhu

Shahrul

Thanks budd 😊

View more

Mieee 😭😭😭😭..rindunyaaaa..where have you been?.. 😭..sihat?

Odette

I miss you too raa. Im always here but too busy raa 😊

View more

Hye Mie 😊 miss you tho

miyul

Hai miyul, miss you too dude 😁 how's life ?

View more

Loading…