AHS
Latest answers

Simple but hope you love it πŸ˜… just be happy. Next (?)

View more

Rina nak jugak boleh? Hahaha just kidding

Rina punya next :)

View more

Amal pun sihat jgk cam biasa. Life cam biasa ada ups and downs hehe yours?

Κ•β€’ο»Œβ€’Κ”

Yeah same goes to you δΈ€.δΈ€ hehe

View more

Lama nya mie tak on.. rindu ah nak ckp ngan mie.. mie sihat tak?

Κ•β€’ο»Œβ€’Κ”

Mie busy sikit amaal. Hmm mie sihat alhmdulillah. Amaal ? How's life ?

View more

LGD - Just a simple one. Hope you like it. Next (?)

View more

Morning mie! Lama tak ask mie..

Κ•β€’ο»Œβ€’Κ”

Hai amaal, sorry mie baru on :(

View more

Dah sunyi kan miee askfm ni:')

Roara

Yeahh raa :( hmm

View more

Share kisah seram kamu :)

Roara

Dont hve one raa δΈ€.δΈ€

View more

"Bukan besarnya ujian yang kita khawatirkan, tapi ketidaksadaran bahwa kita sedang diuji itulah yang paling mengkhawatirkan. Ketidaksadaran yang membuat kita tidak cukup bersabar saat menghadapi ujian adalah satu hal yang sering kali membuat orang gagal saat di uji" -Miftahelbanjary

atik

"Sesungguhnya orang-orang bersedekah, baik laki-laki maupun perempuan dan meminjamkan kepada Allah pinjaman yang baik, niscaya akan dilipatgandakan (pembayarannya) kepada mereka; dan bagi mereka pahala yang banyak." (QS. Al-Hadid [57]: 18)

atik

Do you respect women? How? Why?

Yes i do becauseyou can feel her innocence in the form of a daughter.You can feel her care in the form of a sister. You can feel her warmth in the form of a friend. You can feel her passion in the form of a beloved.You can feel her dedication in the form of a wife. You can feel her divinity in the form of a mother. You can feel her blessing in the form of a grandmother. A woman brought you in this world, so you have no right to disrespect one.

View more

Lost friends yg mie rindu sape?

Miyul pun deact dah --"

View more

Assalamualaikum anak-anak yips sekalian. Dah lama ibumu ini tidak mengirimkan question untuk anak-anak. Anak-anak ibu sihat? Macam mana dengan result spm? (yang tak ambik result duduk dediam, ibu yips sebat nanti kang huhu jk πŸ˜‚)

Wsalam, hehe alhmdulillah sihat :)

View more

Kak kenal aku gak?

atik

Yeah :)

View more

perasan famous πŸ™„πŸ‘ŽπŸΎ

Sejak bila famous (?) Hmm

View more

haiiiiii esok, 16 mac 2017 , result spm 2017 will be announce so, wishing all the best to every batch'99 including myself :D whtever rsult we might get tmrrow, be proud of it bcs rmmbr those struggles that we've put for a day like tmrrow :)

Ξ±ΞΉΠΌΟ…Ξ·ΞΉ

Sorry late btw congrats :)

View more

"Sesungguhnya Allah menulis bagian dari perzinaan kepada anak Adam. Dia pasti mendapatkan bagian itu. Zina mata adalah melihat, zina lisan adalah mengatakannya. Dan kemaluan membenarkan itu semua atau mendustakannya (membuktikannya)." (HR. Bukhari dan Muslim)

Thanks sharing :)

View more

haiii miee!

Roara

Hai raa :)

View more

KELAS BAHASA TERENGGANU, Guru tetap; Yipasganukite. Sesiapa berminat untuk belajar dan mendalami bahasa penyu/terengganu, marilah memeriahkan wall yips πŸ’• Cas bayaran tidak dikenakan (tapi kalau baik hati nak bayar jugak, niat baik anda akan diiringi dgn paluan kompang)

Okay yipss 😁

View more

Fav movie 2017 so far ?

Idk πŸ˜…

View more

What makes someone attractive?

Roara

Personality maybe πŸ˜…

View more

nothing :) awak ada kacukan ke?

princess

Malay + chinese πŸ˜…

View more

Evening Mie 😁

Dini

Morning dini 😊

View more

mie mula minat melukis sejak umur berapa ya ?

Mie minat melukis since mie umur 11 πŸ˜…

View more

Loading…

Ask @mieeyo:

About AHS:

AHS
Lil brother @amirulVz

Insomnia forever