Who was your first crush? Describe them.

Tak ingat nama dia sangat rasanya Amir Jamaludin b. Nasir kot. Kitorang sesama anak cikgu dekat sk lui selatan and kenal sejak tadika (?) aku tadika B dia tadika A so pandang dari jauh kah kah takde la kenal pun sebab kak ti yg cakap dia anak cikgu skls tu yg pandang dari jauh je mampu. Start rapat sebab masuk pra sekolah yang sama masa 6 tahun. We played and studied together even makan pun duduk menghadap kahkah. darjah satu pun sama kelas and dia duduk elok kat meja sebelah haha and mak dia guru kelas v.v hahaha hes good in math and selalu tlg aku dulu hahahha and kitorang selalu main kawin kawin and dia jadi pengantin laki. ceteke sape jadi pengantin perempuan 🙈🙈 time darjah dua sempat setengah tahun je dgn dia before pindah serting. still sekelas dgn dia and i still remember how hard hes crying time aku pindah. terharu k even kau tak cakap goodbye pun aku tau kau nangis tanda kau sedih ceh ceh. And sampai sekarang tak jumpa dia and dah lupa pun cane rupa dia. Ingat samar samar je huhuhu. Lol

View more