Ask @miraro:

pap

Dengan choot time pantun daerah. I only have pantun, chess and pt3 pics je. So sorry kalau gambar banyak berulang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

What is the weirdest thing you've heard somebody say?

*daus and i at cendawan/teachers room*
Teacher su and ris: adik kamu ye mira?
Me: ehh tak laa classmates
Daus: aah adik dia *laughing* classmates la cikgu
Pls muka aku iras daus ke apa -.- cgu mmg la aku dgn shamil mmg berkait katanya takde rupa, dgn daus yg takde kaitan kata ada rupa lak -.-

View more

kebanyakan perempuan sekarang suka banggakan jendul diorang. apa pendapat kau?

Hmm taktau la hmm kira okay lah kan bangga dengan diri sendiri than bangga sampai taasub dgn org lain, no?

View more

describe classmate sorang2

Cause classmate sikit which is 15 so okay.
Ipah - deskmate. Lalways bising but end up kne marah dgn dak laki esp hari. fav girl daus.
Dila - deskmate. jarang ckp but kalau cakap sume deep sentap nak mam
Hari - scorer phy and addmath. benci nak mam dkt bio and ipah. kuat blushing hewhew
Kimi - class monitor. bdk comel 4A katanya. anak ibu cute like lulz kuat ampu kalau nak tiru hw
Aiman - bapak dgil 7 petala langit. sume dia cakap sume deep. never talks in polite way and ada je modal nak ngenekan org
Afiq - plg simple steady and ikut je sme bende. sng gile handle afiq cause dia mmg just follow the flow
Najib - bae saya kat kelas hahaha plg senyap kt kelas but wuish siapa sangka kaki layan lwk bodoh gak en
Iqmal - abg sado kelas. kuat senyum gelak cemtu hehehe plg suka bio gak hahaha tak shangkeww kan
Naga - indian yg sngt cannot get rid of study. everytime nak study. gay daus and scorer sume subjects esp addmath
Daus - sotong darat pon kelas kami. ketua segala blues dan otak kuning. bf ipah, sentiasa bersama. scorer sume subjects gak. suka nyanyi and do stupids thinggy
Nina - sngt senyap di kelas tpi sentap gak weh ayat dia. haritu aerobik and nak tau dia ckp apa? "weh kejutan budaya weh aku kat sini" why? sbb dulu dia sek agama haha
Zainur - gelak mmg mcm zzz la kata kat kau. every class kalau boleh mmg dia nk ponteng except addmath haha
Etot - partner blue daus and hewhewhew taken oledi tauuu. plg suka addmath phy gak. mulut plg celopar and 4A's mood makers la
Lisha - the only and always blur plus slow one la. dak dak music. kesayangan dak dak junior form 2. blur blur zz
Hahhahahahhahahahhaha. Ukey panjang luls πŸ™ˆπŸ’ž

View more

Pap emotions baru ios 8.3. Best x?

Erm boleh la. Tpi nampak buruk lol sebab color tones. Boleh pilih tpi erm erm susah describe lewww lol πŸ’πŸ’πŸΏπŸ’πŸΎπŸ’πŸ½πŸ’πŸΌπŸ’πŸ»

View more

Next