Ask @missnushee:

Nurul Syahirah
Latest answers

I will never reply any question anymore -Nurul syahirah

Sekian

View more

Bilakah tarikh last anda ketandas?

diam lah gemok

View more

Apakah yang paling membimbangkan kamu?

clinical placement

View more

Apakah yang lebih penting - dicintai atau jatuh cinta?

saling mencintai. hahaha

View more

Jika kamu mencuri pen dari sebuah bank, adakah ia satu rompakan bank?

xrompak cuma curi je.

View more

Adakah kamu akan memaafkan, jika orang yang kamu sayangi mengkhianati kamu?

maaf but cant forget.

View more

im tired with my life

im tireddd .......

View more

Apakah cara terbaik untuk mengucapkan selamat tinggal?

Diam

View more

Apakah perkara yang kamu seronok lakukan tapi berasa agak bersalah?

Dosa

View more

Motivasi utk org yg selalu bekerja di belakang tabir, back up kerja org dan under-appreciated.

Ingatlah kita buat untuk Allah.

View more

What if ko ad 1 brg yg ko share dgn bestie ko, byr sama rata tp oneday w/out dye tanya kt ko, dye bg kt org lain, w/pon ats dasar kebaikan?

ok je

View more

Apa yang menjadikan kehidupan berbaloi?

berbaloi lah even ade clinical aku nak balik juga kenduri nanti. arghhh

View more

Apakah filem terakhir yang kamu tonton?

Sytd

View more

Apakah yang kamu paling inginkan pada tahun baru?

die

View more

Ed Sheeran atau The Weeknd?

both no.....XXXXXXXXXXXXX

View more

Adakah kamu bersetuju bahawa seseorang itu tidak boleh dinilai melalui luarannya sahaja?

Yes

View more

Adakah kamu seorang anak emak atau anak ayah?

Anak mak ayah.

View more

Apakah yang mendorong kamu untuk bangun pada pagi Isnin?

Bila teringat pasal "ikhlas".

View more

Pernahkah kamu dipukau?

pernah. terpukau dengan mu yang menawan........~

View more

Apakah cara terbaik untuk mengubati hati yang hancur?

Move on

View more

Apakah cabaran paling besar yang kamu hadapi sekarang?

Mengawal nafsu

View more

Cia cia cia.

shut up

View more

UK......M

Owh. Ukm je pun. Acah2 je lebih.

View more

Tidur tidur..

Ha? Negara mana kau tinggal. Lulz

View more

hai nurul akk nak tnya kenapa widget Followers akk tak muncul. tiba2 hilang email me at zieazi30@gmail.com

Sya pun x pasti lah akak. Cuba refresh atau check layout and try add widget follower balik.

View more

Loading…