Ask @missnushee:

Dah solat ke belumm

Alhamdulillah sudah..

View more

sy dak wechat tlong sy translate in eng jap. nak ckp ni 👉 sy cuba mengelak sbb sy takut akn jadi lebih parah (takut tercinta kn dia) sy rasa sgt insecure nk jmpa dia sbb sy rsa x layak untk dia and sy tak nk dia tnggalkan saya lepas jmpa sy. sbb past experience yg kna tgal lps jmpa sbb x cntik

i try to avoid bcoz i scared it will become worse (scares get in love with you). i feel insecure to meet him bcoz i feel not 'layak' for him and i dont want him go away from me after he meet me. my past experience, somebody go away after meet me bcoz i not beautiful.

View more

Adakah kamu bersedia?

Negara manakah yang kamu paling ingin lawati?

mekah

View more

I will never reply any question anymore -Nurul syahirah

Sekian

View more

Bilakah tarikh last anda ketandas?

diam lah gemok

View more

Apakah yang paling membimbangkan kamu?

clinical placement

View more

Apakah yang lebih penting - dicintai atau jatuh cinta?

saling mencintai. hahaha

View more

Jika kamu mencuri pen dari sebuah bank, adakah ia satu rompakan bank?

xrompak cuma curi je.

View more

Adakah kamu akan memaafkan, jika orang yang kamu sayangi mengkhianati kamu?

maaf but cant forget.

View more

im tired with my life

im tireddd .......

View more

Apakah cara terbaik untuk mengucapkan selamat tinggal?

Diam

View more

Apakah perkara yang kamu seronok lakukan tapi berasa agak bersalah?

Dosa

View more

Motivasi utk org yg selalu bekerja di belakang tabir, back up kerja org dan under-appreciated.

Ingatlah kita buat untuk Allah.

View more

What if ko ad 1 brg yg ko share dgn bestie ko, byr sama rata tp oneday w/out dye tanya kt ko, dye bg kt org lain, w/pon ats dasar kebaikan?

ok je

View more

Apa yang menjadikan kehidupan berbaloi?

berbaloi lah even ade clinical aku nak balik juga kenduri nanti. arghhh

View more

Apakah filem terakhir yang kamu tonton?

Sytd

View more

Apakah yang kamu paling inginkan pada tahun baru?

die

View more

Ed Sheeran atau The Weeknd?

both no.....XXXXXXXXXXXXX

View more

Adakah kamu bersetuju bahawa seseorang itu tidak boleh dinilai melalui luarannya sahaja?

Yes

View more

Adakah kamu seorang anak emak atau anak ayah?

Anak mak ayah.

View more

Apakah yang mendorong kamu untuk bangun pada pagi Isnin?

Bila teringat pasal "ikhlas".

View more

Pernahkah kamu dipukau?

pernah. terpukau dengan mu yang menawan........~

View more

Apakah cara terbaik untuk mengubati hati yang hancur?

Move on

View more

Next
  • 366
    Posts
  • 26
    Likes

About Nurul Syahirah: