Ask @mochamochiryna:

describe kechik ?

Kechik mana satu?

View more

combong mau terjun lombong leww ;(

Kejup kejup nak panggil wartawan and buat record dulu. Hahaha, atoto mana ada sombong.

View more

ryna suami awak baik tak ? hahha :D

Taktahu, saya belum kahwin. Takde suami lagi

View more

nak kahwin dgan amiw bila ? hahha, kad jemputan plish :* aumm ^^

Tktahu. Jodoh tgn tuhan lg pun lmbt lagi lah :D

View more

nak berapa orang anak?

Min 1, max 3 :'D

View more

RYNA HOTTSTUFF :* meh sini nk ngorat? :3

Mana boleh ngorat, amiw marah lh. Haha.

View more

Hey lyna, wyna, syna, ryna ,byna, cyna, dyna, fyna :* which your name ?

Ryna lah :)

View more

nk cincin mustache tue >.< pergi dapur --> ambik pisau --> potong jari ryna --> ambik cincin mustache tue :3 Muahaha, kejamm tak ke sweet ? Hhahha :D

Kejam gila! Nak beli lh, apa curi orang punya nih :(

View more

leviuu ;*************

Nak loveyou balik tp takut lekaki. Maaf ._.

View more

Describe Amirryzul Rashdaan ? 20 words :) Accept this challenge ?

Dia gedik, mengada, poyo, bajet, laka laka, ramai peminat tp comel, manja and memahami even sometimes menyakitkan hatitapi saya sayang dia and dia future husband saya. InnsyaAllah :) okay done, maaf terlebih pula. Haha

View more

ex yg pling ryna sngat sayang ?

Ex couple kechik tp ex crush Qie. Kenapa?

View more

ambik lah gmbar korang bercemolot :*

Nak ke? Boleh nanti ryna ambk gmbr cemolot k. Err lol ._. Org mcm ni pun ada ke?

View more

amiw hensem tak bgi ryna? >.<

Boleh lah tp tak sehensem arwah papa :D

View more

cantik background ryna :3

Thank you :)

View more

i sakit, you rasa ?

Rasa pedih lh. Haha sakit apa?

View more

rynaa, muah, muahh,muahh, muahh, muahh, muahh :* mmmuahhh back please ?:* eh, nnti amiw mrah la >.< muahhaha, mmmuaahhhhhhhhhh x

Eh banyak nya. Basah pipi dgn air liur. Hahahaha, aiyok nanti amiw marah :p

View more

Ask.fm/shahirahsarah ! Follow ok baby :*

Okay laling :* done.

View more

sombong :'/

Mana adaaaaaaaa.

View more

Describe @syazwantatsuya ?

Syazwan? Err boleh tahan lah comel dia. Haha tp dia jahat sbb first lepak dia kacau job ryna dgn intan nk kenakan org :3

View more

follow ask.fm back

Link ask.fm ?

View more

Next