Ask @mohdqhassimi:

D-SIM
Latest answers

Congrats my pwen. U moved to the next level. πŸ˜‹

Hmm?

View more

Smart casual or sporty style?

Sporty

View more

sihat?

Alhamdulillah semakin baik.

View more

Tak pergi PBAKL ke?

Tak sihat.

View more

What's your next plan?

I've got several in my list for this year, harap boleh buat & capai semua *phew

View more

Define beauty in your own way

If you're referring mankind beauty, it's anything reflects the heart ❀️

View more

Good morning ! =>

Morning

View more

Keycain german ada x?

Xdop, terlupa beli tempoh hari. Belanja satu plss

View more

Pagi !

Pagi juga

View more

Kalau ternampak org dating kan , apa cara terbaik nak tegur ? Nak tegur face to face mcm x berani 😒

Ikut method. Kalau buat tarbiah sentap, terus tegur. Kalau berhikmah, cari masa yang sesuai. Kerna sebaik baik kawan, kawan yang menasihati rakan, bawa sama ke syurga.

View more

Bila nak update blog?

Err jarang dah ada masa depan laptop melainkan buat kerja je.

View more

Awak pernah terfikir tak yg satu hari nanti awak akan mengenali orang yg awak tak kenal tapi dia dah lama kenal awak?

Aik, camne kenal? Stalk ke apa πŸ˜†

View more

Feels like giving up

Give up?

View more

Do you watch cartoons? What is your recent favorite one?

master brpa tahun ?

Erm secepat setahun, paling lambat 5 tahun

View more

Any random advice?

Dan ada dalam kalangan manusia, memilih hidup untuk survive segala apa yang menimpa dirinya, tanpa mengetahui apa tujuan sebenarnya dirinya hidup. Senantiasa 'mengelak' dari sebarang kemungkinan hidup, dalam masa sama berharap perkara 'luar biasa' menimpa dirinya.

Lantas apa bezanya dengan anjing jalanan? Mencari cari makanan dilorong lorong gelap, berharap tiada yang memukulnya separuh mati, juga berharap ada manusia punyai ihsan, bawa dia keluar dari kemelut kesusahan?

View more

Doakan nak exam esok πŸ˜–

May Allah be with you.

View more

How do you motivate yourself zaman study dulu?

Study & buat latihan.

Then baru nampak, banyak lagi kena belajar, kena banyak bersabar mengaut ilmu dikehendaki.

View more

coffee or juice?

Depending on what's the main course, cake with coffee, sweet sour and juice etc etc

View more

Tapi kat sini malam masih

Hmm

View more

Sedih la..

Awat sedih pepagi ni?

View more

White chocolate or dark chocolate?

I read somewhere in this week says that white choc isn't a chocolate pun.

View more

hot drink or cold drink?

Hot

View more

Hey there, I think I still like you hmm

Thanks for the expression fans πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

Loading…

About D-SIM:

24 | ASiS | UNMC | UEM

Bangsar