Ask @mongsya:

Nur Syafiqah Safiee
Latest answers

Selama manakah kamu pernah bertahan tanpa tidur?

23 jam

View more

Apakah yang paling membimbangkan kamu?

exam!!

View more

Apakah 3 negara akan kamu paling berkemungkinan untuk melawat?

-Mekah
-Korea
-Paris

View more

Apakah teh kegemaran kamu?

Teh strawberry

View more

Apakah filem terbaik yang kamu telah tonton baru-baru ini?

Ustaz mu tunggun aku datang :3

View more

Selama manakah kamu pernah membiarkan rambut kamu tanpa memotongnya?

erk.. 5 bulan..

View more

boleh request header baekhyun cam awak boleh ke?kalau x leh xpe

huh.. boleyh.. awk just bgi tawu nk warna ape? jenis n saiz tulisan, saiz header. n apa link blog awak?

View more

Adakah robot akan menggantikan manusia?

entah... mungkin rasanya... sebab sekarang ni bnyak di kilang menggunakan tenaga robot drpd tenaga manusia..

View more

Adakah kamu pandai menari?

hihi.. pandai..pandai.. ^_^

View more

Bolehkah TV menjadikan kita bodoh?

mungkin.. :/

View more

Apakah hadiah paling teruk yang kamu pernah terima?

mmm... makian..

View more

Apakah bunyi yang paling menjengkelkan kamu?

bunyi ezos superbike

View more

Adakah kamu memberikan wang kepada pengemis di jalanan?

Kalo ada duit lebih Sya bagi la ^^

View more

Berapa banyak sms yang kamu hantar sehari?

0 ... niat nak mesej ngan DIA tapi takut pon ada :(

View more

Mengapa orang merokok?

bagi diaorg,, diaorg akan nampak cool bila diaorg merokok.. but bagi Sya diaorg dah cacat sebab peparu diaorg dah rosak "KATA CG. SYA"

View more

Apakah warna berus gigi kamu?

Biru ^^

View more

Siapakah yang kamu fikir adalah orang yang paling menawan di Dunia ?

Ibu Sya! hahax!! Sya syg ibu~(^O^)~

View more

unnie lah niy xD ahaha . Liyana . fifteen-to-be . selangor ^w^ Nice to know xD heee

yyaaa;

ouhh \\^O^// nice to know u too :)

View more

btw, nk intro ? ehehe . *sembang panjang baru mahu intro :3 *

yyaaa;

sokey~ :3
Syafiqah. panggil je Sya~ tahun depan 16 tahon ^^. taiping, perak. :) awak pulak?

View more

ohoho . thanks xD paling rambang kt tia kshop tuh xD muahaha . ingat nk cari boyfriend punya tapi mata tak lepas pandang bigbang xD kihkih :3 btw thanks sha ^₩^

yyaaa;

hahax.. biase le tu..hoho...most welcome ^^

View more

awak tahu tak onlineshop yg banyak jual barang infinite and boyfriend? :3 hmm mostly jumpe brang exo jeh yg banyak :/ suggest shop ? ;D

yyaaa;

aum..dulu adela jumpa satu pages yg jual brg boyfriend.. dah x ingat la.. takpe-ii nanti sya cari balik dekat pages yg sya dah penah like~ nanti sya bagi tawu yer. :)

View more

ahaha. biasa lah tu :3 rasa bahaya je shop online niy :3 menggigil tangan depan skrin xD wahaha xD

yyaaa;

hahax.. betol.. rasa x yakin pon ada.. ^^

View more

Apakah benda yang kamu gunakan setiap hari?

Notebook + broadband :3

View more

saya yg nk kutip *kutip ? :p* header dgn cursor tu . Bole buat cursor nama Zie tak ?

ZA

hehex.. kutip yer.. haha.. boley-ii ^^

View more

Loading…

About Nur Syafiqah Safiee:

Syaf.16. Kpop lover. Taken by Capital Z.
#justbeyourself

Taiping.Perak