Ask @mppuitmperak:

sorry for asking but im curious sgt, kat sini boleh pakai legging ke? kenapa ramai sgt pakai? it seems like they're not obey the law which is pakaian ketat yg boleh disaman. sorry again for askg. tq

Nah. Memang tak boleh lansung sebab ia lansung tak mematuhi Sahsiah Rupa Diri. But they seem to lamggar saja rule yang dah ditetapkan. Kami akan cuba tambah baik masalah sebegini. And if anda ada sebarang cadangan idea, feel free to let us know okay?

View more

salam.. how can i get password for login at student portal ? i've checked my email .. but i didn't receive anything . Do you hv another way? Saya risau sgt ni... terima kasih! 😊

First time login, ID ialah matrik card id tu, password ialah your ic number. Nanti boleh setting tukar password lepas login

View more

Macam mana nak sewa kereta? Boleh ke bawa kereta sewa masuk dalam campus? Ke kena return it back to tempat owner dia which is kat luar campus? Morning admins, especially to akak mpp yang handle bahagian ICT ☺️

Kereta sewa usually owner akan pick up awak di pagar belakang uitm. So kena jalan sikit. Nak return the car pun sama je, nanti akan di luar pagar uitm. Akak mpp yang handle ICT tu garang ke? Lawa tak dia?

View more

Next