Ask @msEdrianaAE:

Edriana Asheera
Latest answers

What was the last drink you had?

Skyjuice :3

View more

What song do you love to dance to?

Every type of songs yg boleh wujudkan mood nak menari .. get it?

View more

kau suke syeid en?

Ni lagi sorang -.- aku dengan dia kawan je lah !!!!!! -o-

View more

What is the most important thing to know?

The most important thing to know is..... YANG LUSA DAH NAK RAYA!!

View more

What is something you have always wanted to try?

Bungee jump ! Wahh mcm best je :)

View more

What is the most unexpected thing that happened to you this week?

Benda ni baru berlaku semalam tau ~~ waktu nak balik sekolah, aku pergi ke bilik guru sbb nak ucap selamat hari raya dekat semuaaa cikgu yg ada dalam bilik guru tu . And then waktu tgh salam cikgu Jasmin, tetiba cikgu Jasmin cakap "eh ni yang gf Amirun tu eh?" and I was like "mana adaaaaa" .. So the conclusion is , aku menyampah kalau ada org yg perasan gila tahap gajah terbang ke bulan and heboh kat semua org yg aku ni gf dia sedangkan aku bukan gf dia ! Siapa yg heboh2 kan ni mmg nak kena pijak dengan aku -.-

View more

mana aku tahu

-.-'

View more

takkan la kat sekolah pon dia kacau kau ?!!

Laaa -.- kau tak tau ke? Ketinggalan zaman gila kau niii ~

View more

jgn tipu ed .. aku kenal kau mcm mana , penuh dgn penipuan tentang perasaan .. kau block la dia , kau jgn la layan dia .

Choyyyyy ~~ fb, twitter and ask.fm aku dah block dia.. tapi dekat sekolah mcm mana aku nak block?

View more

haha .. saje je nk tahu , yela .. kau kata hati dh mati , tapi ada crush jugak :P

Kalau org lain tanya, mmg aku akan jawab aku ada crush but hakikatnya TAK ADA . Kau kena faham ~ aku kan selalu kena kacau dgn amirun -.-' ughhhhhhhhhh

View more

What color do you wear most frequently?

Black and blue ...

View more

What social networking websites do you use?

Facebook, twitter, wechat, whatsapp, ask.fm, blogger, youtube :)

View more

haha .. tahu pon kau !

Haa dah agak dah ~~~ lol, asal kau nk tau? Jealous ke apa? O.o

View more

saje je nk tahu .. haha , aku org yg belajar agama dgn kau

Akmal -.-'

View more

bukan satu kesalahan kalau nk tau siapa crush kau kn

Tapi ia menjadi satu kesalahan bagi aku . Apa hak kau nak tau? Siapa kau?

View more

siapa crush kau ?

Apahal nak tau? O.o

View more

What's been your greatest discovery on the web?

Wikipedia ~~~

View more

What is the best thing to eat for breakfast?

•Pancakes/hotcakes
•Scramble eggs
•Toast, hot dogs, baked beans
•Bread with Nutella, butter and sugar, milk and milo or dip in the coffee, nescafe and hot coco ♥♥♥♥

View more

Who is the smartest person you know?

Albert Einstein :3

View more

You're planning a nice dinner party but could only invite 3 people. Who would you invite?

My crush, his friend and my friend ~~

View more

What do men talk about when there are no women around?

Football? Lol

View more

What is your dream travel destination?

German :)

View more

What does money smell like?

Depends ... kekadang ada bau rokok, bau wangi, bau duit lama .. If you know what I mean :P muehehehe

View more

Which is the most beautiful place you've ever seen?

Makkah ♥

View more

Adakah you seorang yang sukakan kanak-kanak? Berapa ramai anak yang you mahu miliki?

Amboi soalan :3 hahaha ~~ Yeah! I love kids . Ermmm maybe 5 ? :P hahaha

View more

Loading…

About Edriana Asheera:

Don't ask me why I'm treating you cold, I'm not. I just quit trying and expecting. I'm tired of getting my hopes up and being disappointed ~~~~

In the world, on the ground =D