@muuurrrnnniii

Murni Syuhada

Ask @muuurrrnnniii

Sort by:

LatestTop

People you may like

mirshine23’s Profile Photo mirmo
also likes
livYNWA’s Profile Photo Mimi SJ
also likes
Sofiyyah12_’s Profile Photo Cerulean
also likes
hopi_02’s Profile Photo Hopi 호피
also likes
hassantuhami’s Profile Photo ђÃѕѕάή
also likes
sarrah_official’s Profile Photo Maisarah Zarnin
also likes
zafirahnz’s Profile Photo 마차
also likes
khalidgriez’s Profile Photo Khalid Mohamed
also likes
farha_NFJ’s Profile Photo Faa
also likes
hebaahmed113889’s Profile Photo Heba Ahmed
also likes
omiiyousef’s Profile Photo Omii Yousef
also likes
Meymels’s Profile Photo lyaa✿
also likes
smiley_club1’s Profile Photo Adeena
also likes
abdallahkhalifa8’s Profile Photo Abdallah khalifa
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

Okay kalau teammates tak buat kerja jadi sleeping beauty serupa beruk ni kita nak panggil dia apa sebenarnya? Kerja menyusahkan hidup aku. Dating manjang, asal ajak jumpa pasal assignment banyak bagi alasan. Spesis mende ni 😑😒

This is the normal thing would happen dude. Kalau dia membangkang tak nak buat assignment, biarkan je biar dia tak tahu apa apa nanti kena present tergagap lah tu and then lect akan dapat tau sendiri.
Liked by: Hilmi Akmal

Have you ever thought about going somewhere where nobody knows you and starting a new life?

Yes. It’s my dreams.

Umur 25tahun tak ad boyfriend,xad tunang,xkawin,xad ank bermasalah ke? #ke mkcik/pkcik BAWANG tu yg brmsalah

the truth is “orang penyibuk” sahaja yang akan rasa benda itu bermasalah. setiap perkara itu rahsia Allah. kita tak mampu nak tentukan dan kita cuma mampu merancang sahaja. jika Allah cakap ada, maka ia ada.

Apa nak buat wei dengan housmate yang tak reti kemas rumah ni?? Sampah kat dapur tu, tunggu dah berulat baru nak pi buang. tu pun time berulat tu aku yang buang. selalunya aku yang ikat bungkus semua then letak depan.

perli je dia

Ada sesiapa tahu kerja part time yg just memerlukan kemahiran komputer? Atau tau websites yg betul2 sah ambil part timer aka freelance work?

cuba register freelancer di website “upwork”.
Liked by: villeaberg

Allah putuskan hubungan kita dengan seseorang bukan kerana Allah tak sayang kita. Tapi sebab sayang lah Allah selamatkan kita. Jangan sedih. Allah nak selamatkan kita dari menanggung dosa yang berat dan pedih. Sekarang ni fokus dengan capai impian dan cita cita dulu.

❤️

Salam guys. Lupa nak bagitau yg pasal kucing beranak hari tu. Aku dapat 2 baby boy 2 baby girl. Dorang kena panggil aku daddy ke?

Eh eh me too!

Next

Language: English