Ask @mynalicious:

yaya
Latest answers

Hai akak yaya....

sape lak ni...

View more

@itstaytayxx asks, "What drives you crazy mad?”

fanfiction not updated

View more

@markaaay asks, "What's your favorite food?”

anything is halal

View more

Pancakes or waffles?

both <3

View more

Saia ska dp akak. Mngancam gitu

omo, arigatou

View more

Desc atiqah zain comel ini😏

ATIQAH

org tgh akk n romeo. nanti kirim slm kat dia ;)
buddy aqilah, budak yg dgr cakap, kdg2 kelam kabut, rajin gak la, tinggi mcm klcc, budak baji, buat kerja rajin2 tau! good luck utk taun depan

View more

How was it?

was what?

View more

aisyoohhh😀

yo? what's up?

View more

What is your favourite line from a movie?

"Care too little, you lose them. Care too much, you get hurt. "

View more

Woohyun have to master in the next Woosoo 💞 [WOOSOO] https://t.co/HKUG5dziSY

i don't like top!woohyun :(
sorry ...

View more

Who is the greatest cook you know? What do they make?

my mom^^ everything.
setiap kali balik dari hostel mesti minta kat umi buatkan puding roti :) *sedapnya*

View more

penah tak terkantoi tercall crush tetiba then esok g sekolah malu awkward nk mati!!

yup

View more

nampak lembu gemok, ligan sbb lapaq tetiba... *sambung ayat

ade jungkook dekat tepi. terus tak ingat lapaq

View more

Kak ASH.... Happy birthday.. lama x on..

AmyAmira_

hi, thanks syg! akk tgh spm ni. hehe

View more

happy birthday aisyah .. good luck spm -aina yaya sannn happy birthday..semoga panjang umur dan murah rezeki n success in spm -akhma kun

thanks girls. love you girls so much^^ muah :*

View more

okayy thanks aisyah! lepas dah buat send kat I tau...😆

howkay^^

View more

Is there anything you can do today that you couldn't a year ago? What?

entahhhh

View more

ingat sye lagi x? huahua...^^

hmmm

View more

akak Ash.... lame x berbual ngn akak

AmyAmira_

haha.. maaf. akak da lama da tak ke dunia siber ni.

View more

Diskraip aku

رضاة الجنه

girlfriend aku yang keberapa tah (haha), classmate, dormmate, selalu berada di sisi aku, sentiasa sabar dgn karenah aku yang x berapa matang ni. aku selalu cari pasal dgn dia, sian dia. red selalu buat aku tersenyum dan gelak. x smpai hati nak tinggalkan aku. sanggup ikut aku belajar LK dgn kimia serta fizik. aku jeles sbb dia pandai LK. she's my apple of my heart <3
http://yayalovas.blogspot.com/ (sila baca di tab about, ada nama dia)

View more

Is love complicated? Why?

ya, sampai bunuh diri

View more

Hey, aff's asphyxy here! Please follow back <3

Hari ini balik !! Yeayyyyyyyyyyy =')

oh dear. i don't want to :'(

View more

Loading…