Myra Azraff
Latest answers

What one thing have you spent the most money on?

Foods

View more

What's your favorite font?

century gothic

View more

@owenxlang asks, "What's your favorite accessory?"

Um, glasses ?

View more

Ni nak tnya satu soalan ni. Kenapa saya sayang tuan saya?

Err ...

View more

memang tahu laa sebb aku dh update status kt fb haritu...lol

loll aku tau sebab kau je yang dok dengan ost spectre tu gahahdshad

View more

How do I live? How do I breathe? When you're not here I'm suffocating.

Whoi Yus ni kau kann

View more

What's your favorite kind of candy?

chocolate !

View more

knp tk npk macam org puchong pun?

Aku tampa kang

View more

asal mana ?

puchong, selangor.

View more

Are you an early bird or a night owl?

night owl

View more

If you had to dye your hair and keep the color for the next five years, what color would you choose?

pink pastel !

View more

I challenge you to post a video of you drinking an entire glass of water while pinching your nose!!

kiranya kita tak tahu siapa (profile) yg bagi soalan la jika kita tick ask anonymously ? kecuali like..

yeapp betul. i'm positive !

View more

What movie can you watch over and over again?

OMG MOVIE NI SRSLY

View more

dan kita tak tahu kan siapa yg follow kita ? punya main rahsia ask fm ni

yass. kita taktau sapa yang follow

View more

What was the best gift you ever received?

my family and my friends :D

View more

nak tanya. org boleh perasan tak kalau kita like answer and question dia ?

kalau like perasan la. dapat noti sekali hahah

View more

lefthanded ? wooo.. patut la kreatif gila !

huh. mana hadoo kretipp !

View more

What's your favorite saying?

"kesah plak aku"

View more

Are you allergic to anything?

allergic to bullshit

View more

hahaha miza mana link peplik miza g acc xbox and delete. Huhu XD

Hamizah.

adaaaa yang kasik link blog dorang, tapi bila click kuar iklan. geram lak haha

View more

kak moi, mana chatbox blog akak ? udah dibuang kah ? T_T

Hamizah.

Akak dah buang. Sebab ramai sangat suka spam link iklan, pastu tipu iolss dengan menggunakan url blog dorang. Sorry dik T_T

View more

Loading…

Ask @myraazraff:

About Myra Azraff:

ssup yow tanya apa saja uTanya iJawab