Ask @myungbaekhy:

describe alesya

A nice person. A good listener and a good friend. taktau nak describe dia macam mana. But dia still kawan yang... terbaikkkkk :**

View more

majjuu gilaaa sampai bersuami. suruh suami kau hantar kau kt rumah aku :p apa nama suami? smpai hati tk jemput i ,. uhuk uhuk :/

nama suami L. lolol dia tu busy sgt sampai kawin pn tak buat majlis. tu pasal tak jemput tu xD

View more

hehe, kalau kau jumpa aku punn, aku malu ahh :) hee, aku kan pemaluuu :p lain kali kalau dtg sini lagii, tell me ! tell me ! :*

lol ofcos !! hoho okay okay :D

View more

takut naik bass, naik teksi lah ~ okay? wkwkwkw :p rindu kau gila babeng babung nohh. tak tau lahh kalau kau rindu aku ke dokk :'(

ehh ehh mestilah rindu sayang oii. ingatkan nak jumpa kau time pegi dengkil tu tapi kau plk busy. hmm :'/

View more

naik bass lahhhhhhhh :p apa susah kann? hehehe ~ jom lahh jom lahh :') bercuti ke rumah aku. stay seminggu. hee^^

hmm taktau lagi lerr sayangg :*** aku takut nak naik bas sorang-II T__T

View more

Next