Ask @myungbaekhy:

lorh, tada lah.. biasa2 je tuh.. btw, Thanks follow :D

gadischubby__
ohh ok. welcome :)

View more

What is your favorite sporting activity?

sport? oh please, I hate sport -..-

View more

describe alesya

A nice person. A good listener and a good friend. taktau nak describe dia macam mana. But dia still kawan yang... terbaikkkkk :**

View more

What is the most beautiful language?

Arabian & Korean.

View more

majjuu gilaaa sampai bersuami. suruh suami kau hantar kau kt rumah aku :p apa nama suami? smpai hati tk jemput i ,. uhuk uhuk :/

nama suami L. lolol dia tu busy sgt sampai kawin pn tak buat majlis. tu pasal tak jemput tu xD

View more

maju kau sekaranggggg . wuu^^ :p

wooo. mana ada. hiewhiew org yang bertanya tu lagi maju mehh :p

View more

lepas niii , ajarkan aku cara nak buat belogskin. cann ahh?

lol can mehh :D

View more

macam mana sekarang? dah ada pkwe? wakawaka :p

pakwe ? haha suami pon ada mehh. hahaha xD

View more

hehe, kalau kau jumpa aku punn, aku malu ahh :) hee, aku kan pemaluuu :p lain kali kalau dtg sini lagii, tell me ! tell me ! :*

lol ofcos !! hoho okay okay :D

View more

takut naik bass, naik teksi lah ~ okay? wkwkwkw :p rindu kau gila babeng babung nohh. tak tau lahh kalau kau rindu aku ke dokk :'(

ehh ehh mestilah rindu sayang oii. ingatkan nak jumpa kau time pegi dengkil tu tapi kau plk busy. hmm :'/

View more

naik bass lahhhhhhhh :p apa susah kann? hehehe ~ jom lahh jom lahh :') bercuti ke rumah aku. stay seminggu. hee^^

hmm taktau lagi lerr sayangg :*** aku takut nak naik bas sorang-II T__T

View more

windu? alolo~ terharu mehh :* kita pun rindu awak ~ jom hang alam after pmr ? can ahh?

hmm :/ idk laa. ape mau hantar maa T___T

View more

ana ! ana ! ana ingat iteww lagi takk? kahkah :p

Alisya
ehh ingat lerr. gilaa tak ingat. winduu lerr. ahaha xD

View more

Have you ever loved someone you have not met?

hmm no. i love someone i met and i know for a long time :p

View more

Do you believe that each individual on Earth has a soulmate?

yes

View more

Do you like to dance?

yes. haha now im learn to wow

View more

What's the best news you've ever received?

popular in school. haha jkjk

View more

Cube klik---->> http://sketchtoy.com/11294031 TQ.. =)

lol dah click dah. haha comel awak lukis. hiew btw done follow on twitter :)

View more

lagu blog ni lagu ape? best plak

blog yang mana satu ye ? hoho kalau dekat official blog lagu Fool - Epik High

View more

What would be a perfect job for you?

math teacher. omgg I really want to be

View more

What is your goal in life?

be a math teacher and made my parents proud. hihi

View more

Are you good at drawing?

NO TOTALLY NO !

View more

What was your favorite toy as a child?

barbie :D

View more

Hahaha... sje je n ungkit cerita lame... hahaha

ehh :D

View more

Next
  • 341
    Posts
  • 117
    Likes

About Ana Marlina ∞:

a girl who love fangirl infront of her monitor.

in the Cube.