Ask @nabilafatin:

Do you prefer books or movies?

both la, sebab novel setengah tu mesti ada movie kan ? tapi act novel cerita dia lagi sedih dari movie. so I prefer both hahahah

View more

If you could ask one person one questions and get a completely honest answer who would it be and what would you ask?

my boyfriend I guess ?? anything LOL

View more

pasar malam romantic sikit. ramai nmpak kita date. nanti masuk GossipGirl. you terus famous amouss. nak? - Chuck bass

kalau famous kat new york takpa gak , ni kat pasar mlm buat apa ? chuck bass ni tak gentle mcm dlm tv tu la LOL

View more

i pergi tuition. semata-mata nak ajak you keluar dinner dengan i haha. jom dinner kt pasar malam? :* - Chuck bass

hey chuck u ni dtg dari new york . takkan nak dinner dgn i kat pasar mlm ja ?

View more

Next