Ask @nadhrah_alhaura:

Salam sis, nak tanya sis further study kat cucms ke skrg? :D

Wlkmsslm wbt..=D haah..kt cucms..meh laa msuk cucms..*cehh promote jap xD* ke mmg student cucms? =)

View more

Assalamualaikum.. sy ingin btanya.. sy ingin mnjadi spti Cik Nadhrah.. Sy ingin btudung labuh.. cita-cita sy ingin bpurdah.. tp sy xthu nk start mcmmana..

Wlkmsslm wbt..=) first of all,sorry for the late answer..baru perasan..>_< btw,tahniaaahh ats keinginan saudari utk berhijrah..berbanggalh kerana Allah telah mmilih hati saudari..brapa rmai lgi d luar sana yg belum Allah pilih hati2nya..moga keinginan itu masih kekal n sntiasa ada..may Allah bless u dear ukhti..=) Sy bknlh yg terbaik, cuma apa yg boleh sy kongsikn ialah utk kita berubah, perkara pertama yg perlu kita buat adlh check NIAT kita. Kenapa kita ingin berubah-bertdg labuh? Adkh kerana manusia? then, slalulh berdamping dgn org2 yg soleh. Mnx nsihat drpd mereka. Cari shbt2 dan suasana yg baik. Sbr apabila dicemuh. n pling penting, jgn putus berdoa kpd Allah spy ditetapkn hati..moga trus istiqomah! =)

View more

latar muzik sebelum ini

yg mne satu?instrumental ke? >_< sorii..bnyk sgt..

View more

awak sudah berpunya

Sudah. Saya milik ALLAH selamanya..=)

View more

asalamualaikum ....saya mau bertanya sesunguhnya sesorang yang ada d dkt kita jodoh kita ga sih

wa'alaikumussalam..hmm,boleh jadi..sbb jarang sekali jodoh itu dgn seseorang yang jauh..persoalan jodoh itu terlalu subjektif..ada juga org mcari jodoh jauh-jauh, rupanya dia berada dekat dengannya.=) tp x semestinya..Jodoh itu tak kira dekat atau pun jauh..n tidak semudah apa yg kita fikir.. Segalanya urusan Allah..=D

View more

Apakah tajuk muzik latar belakang blog ukhti?

Yg mne satu ekk?bnyk sgt lagunye..hehe..=)

View more

  • 6
    Posts
  • 0
    Likes

About Nadhrah Rasyidah:

21 | BPharm student | CUCMS | suka tengok langit ☁⛅☁
Selangor, Malaysia