Ask @najihahibrahim:

❤ Miss_Braces ❤
Latest answers

Hehe lama da x tgk akak on kt ask.fm.busy ke?

nik puteri

haah sayang . anything contact akak dekat twit je keyhh

View more

assalamualaikum.

Mrs S

waalaikumsalam :)

View more

kalau kita lemah lembut , orang pijak kepala , kalau kita berkasar bahasa , orang akan meberontak the solution is , kita kena tengok situasi Am i right ? :)

Fi Sabilillah

ya setujuuuuuu :)

View more

pernah tak tertengking kawan sendiri ?

hytomr

pernahhhh :)

View more

assalamualaikum .

shah.

waalaikumsalam

View more

"Mase kat sek cikgu srh bercinta waktu U, bila Kat U lecturer pulak ckp cri lah jodoh waktu kerja nanti" Pernah kene ?

ig: HanisRazali_

pernah . and tengah alami sekarang arghhh stress . hahhahahhhahahha

View more

Awak ! Hai :)

Mighul ✌

Haii haii haii awakkk

View more

kalau u ada baby , apa nama u nak kasi nama ?

●_● Beautiful-Be.auti.ful●_●☜

Arman Rayyan

View more

awak nak calon suami and wife yang macam mane ?

●_● Beautiful-Be.auti.ful●_●☜

Yang terima saya seadanya .

View more

kasi saya soalan bolehh ???????????

●_● Beautiful-Be.auti.ful●_●☜

Okay wait

View more

ada crush yang tiba2 suka kita balik , apa rasa u laa ?

●_● Beautiful-Be.auti.ful●_●☜

Rasa berdiri atas awan ☺️☺️☺️☺️

View more

tiba2 rasa nak tanya lagi , buat ape tuuu ??

●_● Beautiful-Be.auti.ful●_●☜

Jawab semua soalan2 ask.fm

View more

thankyou sebab sudi jawab soalan aku , heheeee ,nice to know your respons ! hehehee love you !

●_● Beautiful-Be.auti.ful●_●☜

Sama sama

View more

hello!nk knal leh x,,:)

aniszulkefle

Mestilahh boleh. Haiii ,

View more

Ada berapa adik beradik ? anak ke- ?

Aini

3 beradik jah , and anak bongsuuuu

View more

Hollaa

Arof Ramli

Holaa abang kacak , Rinduuu bohhh

View more

kenapa manusia sekarang major suke IPHONE ? answer me . ask/boom me maybe?

tris

Sebab aplikasi apple ni kualiti tinggi . Maybe

View more

korang kalo bosan buat ape?

Anis Farhana

Tidur

View more

Describe yourself in one word :)

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

Talkative

View more

apa yg akan awk lakukan apabila sahabat awk terasa dgn perlakuan awk? ask or boom me maybe x)

Amie

Xpandai pujuk . Tapi mintak maaf melalui nota , and tampal dekat meja study dia

View more

what is your favourite song ?

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

aku yang tersakiti

View more

favourite food and drinks?

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

Food ? My mum dishes , and drinks ? Singa beng ☺️☺️

View more

pernah benci someone?

Syahera Amelia.

Tak nak pun benci , tapi TERBENCI

View more

Kata-kata yang awak takkan pernah lupa ?

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

What he gives , he will get back .

View more

Loading…

About ❤ Miss_Braces ❤:

Hye There :)) lets Check it out my world .. ^^ do follow mine ..
adik Yang sweet -> @FizieCFudaxFaexsk
adik Hot Kaki stalker -> @Aremmzzah
my Awesome asker ❤
@ajibhonolulu
dear Crush . you will be Mine soon . i love you ! N ❤

In your Heart ❤