Ask @naldoy:

Naldo
Latest answers

In whose power it is to make a difference in the world?

Ruling Organization of the World

View more

Apakah anda percaya dengan ramalan (apapun bentuknya, seperti astrologi, peruntungan nasib dari 12 shio, zodiacs, tarot, garis tangan, dll)? Jika iya, mengapa? Jika tidak, apakah anda akan menganggap itu "haram", "kafir", "iblis", "neraka", atau kata-kata sarkastik lainnya?

Tidak dan tidak

View more

Halo kak:) Mau beli apartemen U-Residence tower 2(unfurnished) gak kak?Apartemennya di daerah Lippo Karawaci,dekat UPH,jalan kaki cm butuh 1 menit ke Supermall Karawaci&Maxxboxx,lantai 19,type B(studio),Luas 35,5 m2,Rp.665 juta.Fasilitas apartemen lengkap kolam renang&gym.Minat? Hubungi 081283756333

Bantu promosi aja

View more

Do you think people are basically bad or basically good?

none of them :)

View more

What's your wish on a four-leaf clover?

reset everything 6 years behind

View more

"Disturbed" like you are really put "animation" as the first priority than love, or like you are too busy with "animation" so you don't have a time with love

well i should keep it balance, because in real life you cant have love or animation alone selfishly since they complete each other. but when it comes to major crysis and if i had to choose, then i prioritize love. lets take a look at the case of the end of the world take places,will animation matter? ofc not,right? unless the animation can be used to stop the end of the world so we can love again. its really simple tho, without animation you can still love, but without love you cant do any animation..

View more

Who did you last say “I love you” to?

you cant tell?

View more

Could animation be disturbed by love? Because of concentration?

disturbed in which kind of way? dont really get it what do you mean?

View more

Cinta beda agama menurut kamu.....

cinta yg dijalani oleh org yg berbeda agama..:p

View more

What are two true things and one lie about you?

love and devotion, the lie is the self confident to be able to handle problems smoothly..

View more

Loh bukannya B ya pak?

B itu dari business digest, kl yang officialy goverment is A recently

View more

Bagaimana DKV UPH saat ini? (Dari segi perkembangan/peningkatan, mutu dan kualitas, sosial, kurikulum, edukasi, budaya, etc)

puji Tuhan akreditasi A baru diperoleh kemarin

View more

Apakah design juga berkaitan dengan Alkitab? Jika benar adanya, ayat apa yang mencerminkan design?

tentu ada banyak misalnya keluaran 31, desain tabut perjanjian, bahtera nuh,etc

View more

Bagaimana visualisasi design masa kini? Khususnya graphic design di Indonesia (dari segi estetika, interpretasi, layout, penempatan, pengaturan, spasi, prinsip dan elemen visual, hierarki, etc)?

beragam, memang masih ada yang pada kalangan tertentu yang masih belum mengenal semua yg disebutkan dalam pertanyaan td

View more

How was it?

it was painfull

View more

If you could restore one broken relationship, which would it be?

the one i learn a lessons of life

View more

Apa alasannya perlu mengajar design kepada mereka?

tentunya akan memaksimalkan pembelajaran yang lebih detail dan advanced bagi kurikukum perkuliahan, semacam upgrade level yang menyeluruh dengan adanya pembelajaran dasar design knowledge di sekolah

View more

Apa yang akan anda lakukan jika anda menonton film sendirian di dalam 1 ruang studio bioskop?

tetap menonton karena ada cctv

View more

Perlukah mengajar design (khususnya dasar grafis) kepada anak SMP/SMA lebih awal?

perlu

View more

pak naldo kok sibuk bgt sih kalo d kampus. ngapain aja?

trapped in circle of multi task...

View more

Should guys wear a beard and what kind?

wolverine jackman style

View more

What's the latest thing that made you smile?

my son

View more

How fast do you fall asleep?

like that

View more

What do you notice when you walk into someone's home for the first time?

door

View more

If you could be invisible for a day, what would your do?

bring the ring to mordor

View more

Loading…