Ask @NanaAzmi5:

Nur Fareena Azmi
Latest answers

What is the best color for a car?

Erm silver or gold

View more

Homework dah siap?

Ofcourse la dah

View more

agak agak kalau boyfriend awak mati, apa awak akan buat? :'(

saya tak ada boyfriend. saya tak nak boyfriend

View more

Are you usually the heart breaker or the heart broken?

my heart always broke So Heart Broken miaha

View more

Apa beza quality camera ip5 dgn s4? nak beli phone baru. tp taktau nak beli mana satu ._____.

Just buy it. because idk ahaha

View more

Who is the biggest gossiper you know?

Me. Safra and idk

View more

Magic hour for android free kan. Tq so much

Welcome. Yup . Magic Hour dan Vsco Cam adalah Free. Tapi sesetengah filter berbayar

View more

What is your favorite ice cream?

Aiskem Potong *the best*

View more

What 3 countries would you most like to visit?

Mekah. Europe. Korea

View more

What makes you laugh the most?

When people makes jokes of course

View more

What is the most interesting city to visit in your country?

KL.

View more

Kim Soo Hyun tu siapa?

pakwa ahaha

View more

mana beli case phone??

instagram ofcourse

View more

Ape beza quality gmbar s4 dgn ip5?

idk but kedua-duanya lawa. Kalau beli S4 jangan lupa download Magic Hour. If Iphone 5 pula jangan lupa Vsco Cam. Pe kata you google je beza quality camera s4 and ip5. im sorry

View more

describe @NSykrh :)

Yaya comel, cantik. lawa , pandai Perfect aje. Comel comel gilaaaa. ahaha Dekat je rumah aku dengan Yaya lols ahaha Sweet 16.

View more

antara s4 dengan iphone 5 mana lagi best?

S4 la gempak sebab boleh censor semua, camera lawaaaa. Tangkap gambar depan dan belakang. Daebak aja. But saya suka quality gambar iphone.

View more

Do you have phobias?

What's the best thing you can purchase for $5?

If 5 bucks convert to Ringgit Malaysia. so it is around RM 20 so my anwer is Iced Caramel Macchiato. of course

View more

selalu saiz lelaki yang awak pakai saiz ape? And paling besar saiz lelaki saiz berapa?

saya selalu pakai size lelaki:

saiz M ( It was L size for ladies) and L size (It was XL size for ladies)

ermm saya tak tahu la pulak size lelaki apa paling besar.

View more

What korean food that you love to eat?

Bulgogi. Kimchi. Tteobokki.

View more

ekceli kita jeles dkt awak sbb awak selalu dpt baju lengan besar cantik cantik. kita ada gak pergi FOS, tapi selalu tak jumpa T.T

bagi saya, awak tak perlu la jealous dengan saya sebab saya ni biasa sahaja. haha FOS tu ada masa ada . ada masa takde so pesan saya awak beli je baju lengan panjang dekat Section Lelaki maksud saya baju lelaki. Pilih saiz besar2 best sangat2

View more

harga utk baju lengan panjang besar awak selalu beli berapa?

Around 40 to 80

View more

Upload ah video dekat keek

dah upload. sila check keek saya. nanaazmi5

View more

hoihoi

hoi. who is this?!

View more

Loading…